سلام بچه ها
لطفا نظراتتون رو بگین تا من از سردرگمی بیرون بیام🙏
۷ ساله که ازدواج کردم و بچه ندارم مشکل از شوهرمه و درمان نمیکنه. من از حق مادر شدنم گذشتم بگذریم .. حدود ۲ سال میشه که با هم رابطه نداریم و آخرین باری که رابطه داشتیم با لحن تهدید آمیز گفت : چون بعد رابطه بیحال میشی دیگه آسمون زمین بیاد بات س.ک . س نمیکنم منم گفتم باشه مهم نیست . گرچه از اول ازدواجمون هم کنار هم نخوابیدیم چون اینجوری جفتمون راحت تر بودیم. الان چند بین ما فقط یه میز غذا خوری و یه بیرون رفتن و یه فیلم دیدن مشترک هست گهگاهی میاد سمتم یه بوس خشک و خالی میکنه چند وقت پیش بحثمون شد دستشو داغ کرد که دیگه بوست هم نمیکنم. ینی رسما رابطه عاطفی هم نداریم . من از اول زندگی از نظر مالی مستقل بودم شاغل نیستم ولی یه سرمایه که مال خودمه توی بانک دارم و هر ماه سودش برام کافیه و هرچی بخوام میخرم و خودم نخواستم که هیچوقت از شوهرم پول بگیرم اونم هر روز تا ۱۰ شب سر کاره و من تنهام ولی راضیم یا سریال میبینم یا با گوشی سرگرمم و کارای خونه اونن حقوقشو واسه قسط ماشین و خرج خرید خونه میکنه. منم اصلا سرکار برم. توی خونه بابام دست به سیاه و سفید نزدم ولی توی این ۷ سال همیشه اشپزی کردم و کارای نظافت خونه کم نذاشتم . خونوادم هزار کیلومتر از تهران فاصله دارن و شیرازن . منم سالی یک یا دو بار میبینمشون ولی با همه ی اینا که گفتم گهگاهی که مریض باشم و اون روز کارای خونه رو نکرده باشم مثلا اشپزی و ظرف و ... اینجور وقتا همش غر میزنه و با اون حال بد باهام دعوا میکنه و بحث میکنه و بحثو میکشه که خواهرامو دعوت نمیکنی و مامانمو دعوت کن و .. اخه هربار خونه مادرش من همه کارای مامانشو کمک میکنم هر وعده ظرف میشورم ولی توی خونه بابام ۱ بارم برا مامان خودم ظرف نشستم. کلا توقع داره مثل یه زن و شوهر ِ کامل انجام وظیفه کنم و در خدمت خودش و خونوادش باشم و خب منم چون نه وابستگی مالی بهش دارم نه از نظر عاطفی و .. منو ساپورت نمیکنه وظیفه ی خودم نمیدونم که تمام و کمال باشم براش.
بنظرتون حق با منه یا اون؟