2777
2789
عنوان

فرهنگیانننننن🥺

139 بازدید | 17 پست

سلاممم بچه ها میشه اگر راجب قبولی فرهنگیان اطلاعات دارین بگید بهم !

مثلا راجب پوشش من چادر سرم نمیکنم اما شنیدم اگر بفهمن مشکل داره....

یا نماز جمعه نرفتم چند ساله !

یا عکس پروفایل و.....

اینا راسته ؟

مصاحبش چطوریه ؟

شرایطشو میشه بهم بگید🥺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرهنگیان خوندم . ولی اخه این سوالا زیادن چطور تایپ کنم😑

در مورد چادر بگم ، فقط دیگه واسه کشف حجاب و اینا پرونده نداشته باشی یا مثلا بیرون و محله خیلی بی حجاب نباشی که تو تحقیقات محلی بیوفتی . به هر حال قبولم شی باید چادر سر کنی دیگه هرچه زودتر عادت کنی بهتر

🌸

رتبه ات خوب باشه میری فرهنگیان 

اینا همش بهونه اس

مورد داشتیم دختره بلاگر بود با دوس پسرشم عکس میزاشت یعنی ۱۰ هزار تا فالورم داشت

چیشد ردش کردن؟الان فرهنگیان درس میخونه 

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
من فرهنگیان خوندم . ولی اخه این سوالا زیادن چطور تایپ کنم😑 در مورد چادر بگم ، فقط دیگه واسه کشف حج ...

واقعا ؟بعد از قبولی باید چادر سر کنیم؟ پی اینایی ک تو اینستا فرهنگیان میخونن چین😂

عزیزم ایدیشو داری بفرستی؟؟ 

بزا فیل شکنم وصل شه میفرستم🥺

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
واقعا ؟بعد از قبولی باید چادر سر کنیم؟ پی اینایی ک تو اینستا فرهنگیان میخونن چین😂

دانشگاه به دانشگاه متفاوته . دانشگاه ما مانتو روی مچ پا هم قبول نداشت و میگفت فقط چادر . ما که رئیس دانشگاهمون حتی در مورد عکس پروفایل و سفر خارجی و ...هم جلسه گذاشت. اینایی هم که تو اینستا میبینی من خیلی اطلاع ندارم ولی مطمئن باش تو دانشگاه مریم مقدسی هستن برا خودشون .بیشتر قضیه ظاهر سازیه باید زرنگ باشی( هرچند مخالفم ولی خب فرهنگیان همه چیزش این شکلیه)

🌸