2777
2789

بچه ها همش تو تاپیک های قبلی گفتید بالاخره مادرته هر چقدرم که بهت بدی میکنه تو خوبی کن ، ولی واقعا آنقدر دل من رو شکسته دیگه اشکام تمومی نداره شما باشید چیکار میکنید 

شنبه من تشنج کردم شوهرم زنگ زد بهش بیاد گفت پرنده خواهرم پیششه سه شنبه میاد بعد فرداش به من زنگ زد گفت ۳ شنبه نمیشه خواهرت خونه دوستش دعوته ۵ شنبه میام ، حالا دیشب زنگ زدم بهش میگم فردا کی میای 😭😭😭😭 میگه تو یک هفته بالاخره حالت خوب شده دیگه  نیومد خلاصه 

بعد بابام بهم خبر داد که امروز پاشده با خواهرم و شوهرش رفته چالوس مادرم 

فقط بهم بگید وجداننا جای من باشیو چطوری خودتونو آروم میکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم به خدا بیخیال شو زیاد وابسته اش نباش حداقل کم تر صدمه می‌بینی 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
منم آرزوی مرگ داداشم و دارم کاملا بهت حق میدم 

منم تازه ازدواج کردم اومدم اینجا بخدا همش تنهام  آنقدر بهش سرویس دادیم من و شوهرم  فک کرده چه خبره ، خوب این درسته من ۲ تا خواهر داشته باشم بعد وقتی تب کنم مادر شوهرم بیاد من رو پاشویه کنه

عزیزم انقد اورثینک نکن دائم بهش فک میکنی و تاپیک میزنی خونواده اس دیگه مجبوری بیخیال باشی کاریش نمیش ...

دائم بهش فکر میکنم؟ نه عزیزم  مریض شدم شوهرم بدون خبر من بهشون زنگ زده تازه راحت شده بودم بی خبر بودم ازشون

وابسته؟ خودت بعد ازدواج احتیاج نداشتی حداقل یکی رنگ بزنه حالت رو بپرسه؟

مگه من گفتم وضعیت من مثل شماست ؟؟ یعنی اصلأ نفهمیدی پستی که برات گذاشتم صرفا به خاطر این بود که کم خودتو زجر بدی همه مامان ها شبیه هم نیستن مادر شما متأسفانه با مادر من فرق داره من روزی حداقل دوساعت حرف میزنم ... بخاطر روحیه خودت گفتم وگرنه آدم حتی صاحب نوه هم بشه بازم به محبت مامانش نیاز داره اینو گفتم تا بلکه یکم از دردت کم کنم 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
مگه من گفتم وضعیت من مثل شماست ؟؟ یعنی اصلأ نفهمیدی پستی که برات گذاشتم صرفا به خاطر این بود که کم خ ...

باشه تو وضعیتت خوبه ، واقعا راست میگن هر جور آدمی اینجا پیدا میشه ، الان چیکارت کنم ؟ روزی ۸ ساعت حرف بزن از تاپیک منم برو بیرون

مامان منم یه آشغال عوضیه

بهت حق میدم 

واقعا چطور خودتو بی ارزش میکنی دوباره باهاش حرف میزنی؟

بدرک که اسم مادر روشه

وقتی اعصابتو خراب میکنه چرا حذفش نمیکنی؟

باز خوبه تو شوهر داری

من که دائم تو خونه دارم تحملش میکنم

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته