2777
2789
عنوان

بچم تا صبح ده بار بیدار میشه😭

1041 بازدید | 45 پست

سلام کسی تجربه ای داره؟

بچه من ۸ ماهشه. شیر خودمو میخوره و دو ماهه غذا خور شده.. شب تا صبح هر ۱ ساعت یه بار بیدار میشه،چند دقیقه شیر میخوره میخوابه.. معمولا هم با گریه یا جیغ بیدار میشه

ریفلاکس نداره

دندون درد نداره!

سیر هست؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشنه ست 

جای شیر بهش آب بده غذا خور شده تشنه میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چند وقته اینجوری شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

احتمالا دل درد داره بچه ی منم همینطوری بود 

تا اینکه هم آب (جوشیده ی سردشده )گذاشتم بالاسرم ،بیدار شد یوقتایی آب میدم 

هم اینکه دستمال نخی گرم میکنم می پیچم دور شکمش بهتر شد 

دو ماه و نیم تقریبا

پستونک نمیگیره به جای شیر بدی؟معمولا گریه نصف شب بخاطر دندون دراوردنه قطره استامینوفن بده قبل خواب شب تا راحت بخوابه 

حتما هم غذاشو بده سیر بخوابه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است