2777
2789
عنوان

سوزش واژن

2283 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من سوزش واژن خیلی خیلی شدید دارم یعنی هر نیم ساعت باید خودمو بشورم . قرص فلوکونازول سفیکسم مترونیدازول میخورم 

اما سه روزه اصلا سوزش کم نشده خیلی اذیت میشم . خارش هم شدید داشتم ک بهتر شده اما سوزشم همچنان شدید و غیرقابل تحمل

عنبرنسا و گیاهی اصلا تاثیر نداره برام 

شما میگید چیکارکنم ؟ متاهلم اولین باره عفونت گرفتم ولی بنظر خیلی شدیده ک سه روزه دارو میخورم اصلا سوزشم خوب نشده

مامانم بابونه دم میکنه میخورم زود خوب میشم

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما علایمتون مثل منه؟ چقد طول میکشه خوب بشین؟؟

بیشتر درد داذم اما ی روزه خوب میشم س لیوان بخوری صب نهار شام

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

خانوما به نظرتون پنیرک خوبه؟منم عفونت دارم قرص فلوکونارول و ازریتومایسین و پماد استفاده کردم اما هندز زیر دلم یکم درد میکنه.چی بخورم خوب شم؟سوزش و خارش هم ندارم

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
خانوما به نظرتون پنیرک خوبه؟منم عفونت دارم قرص فلوکونارول و ازریتومایسین و پماد استفاده کردم اما هند ...

من درد ندارم سوزش و خارش شدید . درد با مسکن خوب میشه اینا با هیچی خوب نمیشه لامصب انگار داری اتیش میگیری