2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بگو عزیزم سوالت

ممنون عزیزم که اومدی 

علیرضا کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه معارفه اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان؟

و اینکه چرا گاهی کم پیام میده ؟ کار داره؟ 

و اینکه من این ترم مشروط میشم ایا؟؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
ممنون عزیزم که اومدی  علیرضا کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه معارفه اوایل ابانم اومدن تحق ...

یه چیزی دو دلش کرده شاید کسی حرفی زده ولی در کل اخرش خوبه شاید میلاد حضرت علی بیان 

سلام بگو عزیزم سوالت

یا دوتا پسره هستن اسم اون علیرضا هستش هدف اون از حرف زدن با من چیه؟

یا علی دو هفته حرف زدیم بعد جدا شدیم بعد از ۵ روز اومده دیروز پیام داده دوسم داره؟

ممکنه یکی از اینا بیاد خاستگاریم؟ یا با همون اولی که اومده خاستگاریم ازدواج میکنم همونه ک جلسه معارفه اومده

یه چیزی دو دلش کرده شاید کسی حرفی زده ولی در کل اخرش خوبه شاید میلاد حضرت علی بیان 

آره یکم دو دل ک هست انشالله ک بیاد چون من ب اون دو نفر حس خاصی ندارم این آقا رو دوست دارم

چرا بیام بیرون؟ یعنی چی بستگی ب خودم داره

انرژی منفی داره آقای ا .....آقای میم به رفتارت نگاه میکنه .....تا نباشد از طرف معشوق کششی.       کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

احتمال این دوتا صفره ولی اون اولی احتمالش زیاده

ایشالا ک همون اولی بشه چون دوسش دارم 😊❤

ب نظرت مشروط ک نمیشم این ترم؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792