roti_ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 354 عنوان ژل دیفرین خریدم 3069 بازدید | 4 پست سلام حدود ۳.۴ سال پیش ژل دیفرین خریدم ۲۵۰ اونموقع دلار ۲۵ تومن بود، الان دوباره رفتم خریدم ۲۹۰😐همع جا زده ۶۰۰ تومن ۷۰۰ تومن، بعد یارو داروخونهایه میگف اصلهبرم پسش بدم؟بسته بندیش یکم با اصلش فرق میکنهاصلا داروخونه چیزی پسمیگیره؟ هنوز بازش نکزدم 1402/10/07 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hallelujah7 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 4455 دیفیرین ضدجوش قویه بزار باشه پیشت اکه یه ارررررزون و کارآمد میخوایی ازلادرم بگیر فکر کنم ۵۰ تومن دکتر متخصص و یه دکتر دارو ساز تو اینستا پستش کرده بود
roti_ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 354 دیفیرین ضدجوش قویه بزار باشه پیشت اکه یه ارررررزون و کارآمد میخوایی ازلادرم بگیر فکر کنم ۵۰ ت ... این دیفرین چون لایه برداری میکنه و ضدلکه خریدمشخیلی ازش راضی بودمالان میترسم ازاین استفاده کنم مثل قبلی اثر نکنه یا ب پوستم نسازه چون صورتم اگزما داره
postwi عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10821 این دیفرین چون لایه برداری میکنه و ضدلکه خریدمشخیلی ازش راضی بودمالان میترسم ازاین استفاده کنم مثل ق ... سلام عزیزم ببخشید شما به چه صورت از ژل دیفرین استفاده میکردین؟هر شب؟ یا هفته ایی یکی دوبار؟من ۳ شب پشت سر هم زدم و الان یکمی صورتم پوسته پوسته شده ، نمیدونم ادامه بدم یا قطعش کنم