2777
2789
عنوان

یعنی دوسم داره یا چی؟ پیام دادم بهش

274 بازدید | 13 پست

سلام یه پسره بود خیلی چشم تو چشم می‌شدیم  یکساله همیشه بهم نگا می‌کرد میخندید خیلی ضایع بود، بعد یکسال چون میدونستم هیچ جوره نمیتونه پیدام کنه ولی اونا مغازه داشتن از اینستا  پیداش کردن پیام دادم بعد خیلی محترم بود بعد یکم حرف زدن گفتن فهمیدی کیم گفت اره حدس زدم ولی متاسفانه مشکلاتی دارم و مشغله دارم نمیتونم با دختر دوست باشم گفت خیلی ممنون که پیام دادی و اسمتو فهمیدم و ایدیتو نگه میدارم گفت حدست درست بوده من نمیتونستن پیدات کنن و خیلی تشکر کرد و گفت شرایطش ندارم همچین چیزی

من اصلا پیشنهاد اینا ندادم خیلی عادی

الان بنظرتون جریان چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوشبحالت طرف یادش بوده تو رو ولی فک کنم رل داره من بعد ۵سال بش پیام دادم منو یادش نیومد ولی میخاس قرار بزاره من مخالفت کردم خیلی تو ذوقم خورد تموم ۵سالو بش فک میکردم 🙂

باز خوشبحالت طرف یادش بوده تو رو ولی فک کنم رل داره من بعد ۵سال بش پیام دادم منو یادش نیومد ولی میخا ...

منم حس کردم رل داره ولی خب معلومه دوسم داره یعالمه قلب و گل میفرستاد و هی تشکر می‌کرد اگه براش مهم نبود که نمی‌کرد میگفت 

۵ سال زیاده خب ما یکسال رو هی همو می‌دیدیم تو خیابون😂

منم حس کردم رل داره ولی خب معلومه دوسم داره یعالمه قلب و گل میفرستاد و هی تشکر می‌کرد اگه براش مهم ن ...

اره دوستت داره ولی چون رل داره نمیخاد خیانت کنه فک کنم گفته پیجتو نگه میداره میخاد وقتی کات کرد باهات ارتباط بگیره

اره ولی اینی ک برات تعریف کردم ۵سال پیش خیلی بم نگاه میکرد حتی یه بار بام حرف زد من زیاد محللش ندادم با اینکه ب دلم نشسته بود و کل ۵سالو ب این فک میکردم اگه محلش داده بودم شاید تجربه خوبی میشد ولی خیلی حس بدی گرفتم فک کنم توهم زده بودم اگه دوسم داشت هیچوقت منو یادش نمیرفت و اینکه میخاس قرار بزاره هم باز بم برخورد :)

اره دوستت داره ولی چون رل داره نمیخاد خیانت کنه فک کنم گفته پیجتو نگه میداره میخاد وقتی کات کرد باها ...

هعی همه چی عجیبه حقیقتا

قرار به معنی هول بودنه

این خیلی خوب بود عکسم نخواست

اوه اوه اره این یعنی هول بوده

پس خیر بود کاش بش پیام نمیدادم فک کن حتی چهرمم یادش نیومد با اینکه خددش یه بار اومده بود مغازم و یه مدت هرروز بم نگاه میکرد

مرسیی ک با جوابت مطمنم کردی ک دیگه بش فک نکنم