2777
2789
دخترم جلو درمون تو راهروپدال دوچرخشو درست میکرد  ترق توروق شداونم اومد دعواش کرد

من خودم ۱۷سالمه

شوهرم نکردم

ولی یه داداش ۲ساله دارم یکی دعواش کنه بدم میاد

چه برسه بچم دیگ پاره ش میکنم جرش میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم جلو درمون تو راهروپدال دوچرخشو درست میکرد  ترق توروق شداونم اومد دعواش کرد

هرکی ک هست بگو از این به بعد با بچم درست حرف بزنید بی پدرومادر نیست و برو تو دیگه حساب کار دست میاد

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

حتما بچت سر و صدا میکنه، ارامش همسایه ها رو میریزه بهم، وگرنه مردم الکی که نمیگن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

😄منم میرم میگم خودتو و بچه هات و جد و آبادت تو آینه یه بار دیگه نگاه کن ببین کی سگه☺️

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕

بیا از همسایه بگم 

اینا که عادیه 

پسرمن و دوستاش تو کوچه بازی میکردن 

با توپ خودشون

زن همسایه 5 تا خونه اوئن ورتر اومده کلی به اینا +25 فحش داده که چرا توپ رو نمیدین پسر منم بازی کنه 

اون موقع 

پسر اون 15 ساله

پسرای مشغول بازی 10/12 ساله 

یا بهش بگو از کجا میدونی باباش سگه نکنه باهاش خوابیدی اگه اینطوره تو هم مادر سگ هستی

منم هرچی گفت جوابشو دادم 

اون شروع کرد 

حالا شوهرم اومده دعوام میکنه میگه چرا با یه ادم داغون دهن به دهن شدیانگشت نما میشیم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
حتما بچت سر و صدا میکنه، ارامش همسایه ها رو میریزه بهم، وگرنه مردم الکی که نمیگن. 

مردم گوه خوردن به بچه ی کسی بگن پدرسگ مگه بچه پدرومادر نداره ..پدرسگ یعنی چی 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡