2821
2789
عنوان

بی توجهی

81 بازدید | 13 پست

یه پسره تا همین دیشب هر دفعه منو میدید زل میزد به صورتم ولی امشب بهم نگاه نکرد زل نزد بهم سوالم از شما اینه که پسری که تا دیشب هر وقت منو میدید زل میزد بهم نگام میکرد چرا امروز نگام نکرده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐 چون فکر کرده عاشقش شدی خخ

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
دوست داری بهت زل بزنه 😂😑 من کسی بهم زل بزنه اخم‌میکنم 😐

نه والا دوس ندارم زل بزنه من خودمم چند بار بهش بی محلی کردم نگاش نکردم فقط از این ناراحتم که اون شب یعنی منو زشت دیره یهو زده شده؟

نه والا دوس ندارم زل بزنه من خودمم چند بار بهش بی محلی کردم نگاش نکردم فقط از این ناراحتم که اون شب ...

نه بابا 

من ندیده میگم تو همه جوره خوشگلی عزیزم 

حساس نشو خب شاید قیافت قبلا براش جالب بوده نگاه می‌کرده الان عادی شده بیخیال 

_

نه بابا  من ندیده میگم تو همه جوره خوشگلی عزیزم  حساس نشو خب شاید قیافت قبلا براش جالب ب ...

اون شبم اخه وایساده بود جلو مغازه من که از دور میومدم چند باری نگام کرد وقتی نزدیکش شدم داشت مستقیمش نگام میکرد ولی وقتی از بغلش رد شدم دیگه به صورتش نگاه نکردم بهم نگاه میکنه یا نه

این پسره تو محلمون الان ۱ماهه هر جا منو میدید زل میزد بهم یهو که اون شب اینجوری کرد فکر کردم شاید دیشبش منو زشت دیده اخه یعنی تا این همه مدت که قیافه منو واضح میدید یهو اون شب زشت دیده؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز