2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 23 پست
ببین من نوک بینیم گوشتی بود الان دقیقاً بعد از دو سال تازه رسیده به اون فرمی که دلم می‌خواست باشه یع ...

یعنی شما هم انقد ورم داشتی 

اگه مقدور بود برات بفرس ببینم دلم خوش بشه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما هم انقد ورم داشتی  اگه مقدور بود برات بفرس ببینم دلم خوش بشه😂

ببین باید اون لحظه‌ای که توی مطب گچو از روی بینیم برداشت می‌دیدی انقدر ورم داشت انقدر ورم داشت که یک لحظه واقعاً خودم شوکه شدم یه روزایی که نمک و سرکه و ترشی می‌خوردم باید فردا صبحش می‌دیدی بینی منو یا گریه می‌کردم شبش باید فرداش می‌دیدی بینی منو انقدر بزرگ و پر از ورم می‌شد که اصلاً کل صورتم بینی می‌شد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین باید اون لحظه‌ای که توی مطب گچو از روی بینیم برداشت می‌دیدی انقدر ورم داشت انقدر ورم داشت که یک ...

ای وای حالا من از روزی ک عمل کردم گچو ک برداشته تا الان همین مدلیه فقط یه ذرررررره بغل هام ورمش کم شده اونم خیلی کم 

ای وای حالا من از روزی ک عمل کردم گچو ک برداشته تا الان همین مدلیه فقط یه ذرررررره بغل هام ورمش کم ش ...

نه می‌ره نترس  اصلا نگران نباش 

ببین فقط من روش پزشکتو نمی‌دونم چه جوریه من برای جای بخیه‌هام دکتر بهم گفتش عسل بمالم روش من یک ماه دائم عسل مالیدم به جای بخیه‌هام الان اصلاً جای بخیه ندارم به هیچ عنوان و اینکه برای اینکه زخمت کلاً خیلی زود جوش بخوره و حفره‌های بینیتو اینا همه اندازه و خوشگل بمونن و ورمت بخوابه کیوی خیلی بخور الانم فصل کیویه نهایت استفاده رو ببر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه می‌ره نترس  اصلا نگران نباش  ببین فقط من روش پزشکتو نمی‌دونم چه جوریه من برای جای بخیه ...

اهان والا ب من خودش یه پماد داد ب اسم سکالیفت پلاس برای بخیه هام البته همین الانم جای بخیه هام مشخص نیس خیلی خیلی ظریف زده بود 

بابت کیوی هم ممنون حتما میخورم

سلام ، جهت اطلاع از قبل و بعد عمل زیبایی بینی ،  بهترین و بدترین  دکترای  شهر اهواز  و شهرای دیگه ، در گروه تلگرام به این لینک مراجعه کنید @zibaeiahvaz 

( توجه داشته باشید که گروه برای تبلیغ پزشکان،یا هرگونه تبلیغات پزشکی نمیباشد )