2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

251 بازدید | 15 پست

بچه ها دوست پسرم بهم خیانت کرد میدونم الان میگید ققط دوستید و اینا اما بازم حق داره مگه همچین کاری بکنه 😭😭 بخدا من از پسره خبلییییی بهتر بودم بخدا دارم میگم عکسشو به دوستم نشون دادم خندش گرفت گفت تو خیلی بخترس چجوری جرات کرد اینکارو کنه اخه

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

19 جفتمون ۴ ماهی میشه بوس

خب بچست طرفت خیلی 

پسرای زیر ۲۵سال هنوز عقل ندارن چه برسه به اینکه ۲۰سالشم نیست خداروشکر کن که زودتر فهمیدی خیلی راه داری هنوز واقعا از من به تو نصیحت برو سراغ پسرای ۲۴،۲۵سال به بالا 

اول از همه باید انسانیت داشته باشه

خیات ته لاشی بازیه

من پسرم 

یادت باشه

هر رابطه پایانی داره

یکی ماه اول یکی سال و...

میدونی برخورد اول میشه فهمید هدف طرف چیه

ادم هست یا ن

نوع برخوردش نشون میده موندگاره یا ن

طرف همسر عقدیش بهش وفادار نیست چرا فکر میکنی یه پسرغریبه باید متعهد باشه.به خدا تمام دوران نوجوانی ی ...

الان دیگه اینجوری نیست عزیزم اون زمان گذشت که کسی به این چیزا افتخار کنه الان افتخار نداره الان اکثریت با دوست دختراشون ازدواج میکنن اون موقع میگفتن نه دختره خرابه که با ما دوست شده و میرفتن سراغ یه آفتاب مهتاب ندیده عزیزم تموم شد اون دوران بیدار شید توروخدا الان نداشتنش افتخار نیست داشتنشم افتخار نیست