2777
2789
عنوان

دختراااااا بیاااااین

62 بازدید | 6 پست

من ۱۷ سالمه جدیدا متوجه شدم ک قد کشیدم(پاهام و دستام بلند تر شده و کلا بلندتر شدم ) 

دکتر غدد گفته بود برو اگ دیدی داری قد میکشی بیا 

بنظرتون برم هورمون رشد بزنم؟خیلی میترسم عوارض داشته و بعدا پشیمون 

دوست دارم طبیعی سطحشو ببرم بالا چجوری اینکارو کنم جز ورزش 

هورمون رشد تزریق کنم؟

منم ۱۷ سالمه قدم کوتاهه نمیدونم چیکار کنم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروامپولشو بزن دخترفامیلمونم هرروز یکی میزنه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
نه بابا هزارتا عوارض داره خودت قدت بلند میشه نگران نباش

ببین همین الانشم خیلی خوب داره پیش میره رشدم خودم متوجه اش میشم میگم شاید اگه یکوچولو (زیاد ن)تزریق کنم بهترم بشه ولی بازم ...

قد کشیده؟

اره یه کوچولو میگن قدکشیده رشداون دختر متوقف بودانگار ازکمرمن بود الان فک کنم به شونه هام برسن نترس برو امپولارو بزن بعد ۱۸ ادم دیگه قدنمیکشه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙