2777
2789
عنوان

تاب آوری

251 بازدید | 5 پست

روزهای تاریکی هستند؛ افراد شغل‌هایشان را از دست می‌دهند. حقوق‌ها کاهش می‌یابد ، مردم به خاطر ناتوانی در پرداخت اقساط وام، خانه‌هایشان را از دست می‌دهند . بعضی آن‌ها فرو می‌روند در افسردگی غرق می‌شوند یا اعتماد به نفس خود را برای همیشه از دست می‌دهند .

اما بعضی دیگر به سرعت بهبود پیدا می‌کنند . برای مثال از فرصت اخراج برای دست زدن به یک کار جدید استفاده می‌کنند. چه چیزی در روزگار سخت دست آن‌ها را می‌گیرد؟ تاب آوری! افرادی که شرایط سخت را تاب می‌آورند ، سه ویژگی شاخص دارند ، آنها با خونسردی واقعیت‌های سختی را که با آن‌ها مواجهه اند ، می‌پذیرند . آن‌ها از درون روزگار وحشتناک معنا بیرون می‌کشند و توانایی خارق‌العاده‌ای دارند برای بدیهه سازی و با هر آنچه در اختیار دارند، سر می‌کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر روانشناسی زرد

دوست عزیز این مبحث هیچ ارتباطی به روانشناسی نداره. یه مهارت فردی - اجتماعیه. متوجه نمیشم چرا یه عده منتظرن تو این سایت مطلبی درج بشه و برن زیرش بنویسن روانشناسی زرد!

احترام بزارید به انتخاب و دیدگاه دیگران. ممکنه همون روانشناسی زرد هم حال خوبی به بعضی افراد بده. 

دوست عزیز این مبحث هیچ ارتباطی به روانشناسی نداره. یه مهارت فردی - اجتماعیه. متوجه نمیشم چرا یه عده ...

روانشناسی زرد نمیتونه انگیزه وروحیه بده

باشه چشم به نظر شما احترام میذارم دیگه چیزی نمیگم  

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
وقتی گرفتاری ،تو هر شرایطی  ناخوداگاهت بهت میگه خودتو نجات بده  منظورتو از تاب آوری متوج ...

درسته ، همین ناخودآگاه اگر راهکار درستی انتخاب کنه و چالش در مسیر بهبود و پیشرفت قرار بگیره میشه تاب آوری. در واقع تاب آوری به این معنا که فرد به جای فرو ریختن در زمان وقوع بحران با تدبیر درست  در مسیر جبران قرار بگیریم.