2821
2789
عنوان

خدا کجاست

590 بازدید | 52 پست

چرا سر بنده های ضعیف اینقدر بدبختی هست این که داره امتحان میکنه دقیقا چیه این بنده بدبخت امتحان میکنه اصلا چرا دائم ما بدبخت بیچارها تو امتحان باشیم خوب یه ذره ازین همه بدبختی که به سر ما اورد سر اون جنتلمنام بیاره چراهمش گیره رو ما مشکل خدا با من چیه که گره افتاده وسط این زندگی من و امثال من هزار تای من . بابا یکی بیاد بگه نه واقعا خدا مشکلش باما چیه اگه میخاست دائم دهن ما سرویس باشه پس چه لطف مرهمتی نصیب ما میشه که مجبور بشیم ناشکری این صبر کجاست واقعا هرچی میری جلوتر نه خبری از حل مشکلات نه پیشرفته نه هیچی .اگه یه کلمه اعتراضم بکنی آخرش دهنتو سرویس میکنه خوب یکی بیاد منو توجیه کنه اینکه هی بهمون دلخوشی میدن خدا به ما بدبختی میده تا امتحانمون کنه خوشبختیم بده یکی از آرزوهامونو حداقل از بین هزار یه آرزو براورده کنه اینقدر ما دشمن به شاد نشیم شاید جنبه داشتیم یکی نیست بگه خوب خدای مهریون تو یه بارم یکی ارزوهامونو براورده کن شاید جنبه داشتیم یه مذهبی اهل کتاب قران بیاد بگه اخه ما بدبخت بد شانسا چه گناهی به درگاه عزوجل کردیم بسم الله اماده شنیدن نظرات هستم

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

شاید راه رو اشتباه میریم 

شاید داریم تاوان گناه زندگی قبلیمون میدیم 

شاید خدا کاری به این چیزا نداره و همه رو گذاشته وسه روزه آخر 

فقط یچیزو میدونم عدالت خدارو هیچکی نمیتونه تعریف کنه چون هیچکی از هیچ چیزی خبر نداره 

به راه اشتباه هم خیلی اعتقاد دارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امیدوارم گزارش نکنن اونایی که نمیتونن حرف حساب رو قبول کنن

این کشور سرتاسر کنج و نعمت توش ریخته یک عده بودن در روزگارانی دور قدر یکی رو ندونستن و بیرونش کردن عده ای رو اوردن که همه چی مجانی بشه ولی نتیجش شد این یقه خدا رو نمیگیرن اینجا اون ادمی باید بره یقه خدا رو بگیره که تو بر بیابون بی اب و علف گیر کرده 

نتیجه اشتباهات گذشتگان میشه این 

هر اشتباهی یک تاوانی داره باید پرداخته بشه تا باعث درس بشه 

اینم از اون درسهای به شدت سختیه که پاس کردنش مساوی با جون دادن 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
امیدوارم گزارش نکنن اونایی که نمیتونن حرف حساب رو قبول کنن این کشور سرتاسر کنج و نعمت توش ریخته یک ...

بهبه چقدر قشنگ توضیح دادید ولی کو گوش شنوا

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
امیدوارم گزارش نکنن اونایی که نمیتونن حرف حساب رو قبول کنن این کشور سرتاسر کنج و نعمت توش ریخته یک ...

خوب وقتی میدزدن چی خدا نسازه براشون 

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

گزارش نشی صلوات

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
2824
2823
2791
2779
2792