2777
2789
عنوان

علاقه و شغل

95 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

بنده جوونی ۱۹ سالمه هستم 

در حال حاضر تحصیل می کنم و ترم یک دانشگاه هستم 

اما هنوز دقیق نمیدونم که به چی علاقه دارم و سردرگم هستم و دوست دارم خودم در امد داشته باشم و دستم توی جیب خودم باشه و این مورد باعث میشه تو روز نتونم روی درس و تحصیلم تمرکز کنم باعث حواس پرتی میشه و فکرم رو به خودش مشغول کرده 

اگه کسی تجربه ای داره یا اینکه کمکی از دستش برمیاد لطفا دریغ نکنه 

یا حق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علایقتوفقط خودت میتونی کشف کنی  من تو۲۷ فهمیدم عاشق وکالتم ورفتم دانشگاه  امااگه مال توه ...

سلام ببخشید راسته میگن کاراموز وکالت حقوقش خیلی بالاست؟

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

برای تشخیص علاقه و استعدادت  باید ب دوران بچگی توجه کنی ک چ جور بازی هایی دوس داشتی  از روی اون بازیا شغلت رو پیدا کنی  و بعد مهارتت رو در اون زمینه قوی کنی 

کلا ببین با چ کاری بیشتر انرژی داری و خسته نمیشی برو سراغ همون 

اگ کاری مدنظرت نیست کارای مختلف انجام بدع و بدع اگ ازش لذت نبردی ول کن تا بالاخره کار دلخواهتون پیدا کنی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

برای تشخیص علاقه و استعدادت  باید ب دوران بچگی توجه کنی ک چ جور بازی هایی دوس داشتی  از رو ...

من خیلی به کامپیوتر و اینا علاقه داشتم و از همون بچگی انقدر ور می رفتم به کامپیوتر و دلو رودش رو درمیاوردم 

و کلا هر وسیله ایم خراب میشد مثل اسباب بازیام میرفتم سریع پیچ گوشتی رو میاوردم که ببینم میتونم درست کنم یا نه با اینکه خراب ترم میشد