2789
عنوان

کشف علاقه

55 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

بنده جوونی ۱۹ سالمه هستم 

در حال حاضر تحصیل می کنم و ترم یک دانشگاه هستم 

اما هنوز دقیق نمیدونم که به چی علاقه دارم و سردرگم هستم و این مورد باعث میشه تو روز نتونم روی درس و تحصیلم تمرکز کنم باعث حواس پرتی میشه و فکرم رو به خودش مشغول کرده 

اگه کسی تجربه ای داره یا اینکه کمکی از دستش برمیاد لطفا دریغ نکنه 

یا حق 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دقیقا چطور شد اینجوری فکر مکنی  منم الان سردرگمم کنکور بخونم یا برم سراغ کار دیگ

دقیقا منم کنکور ۱۴۰۲ شرکت کرده بودم و تابستونش میگفتم که میترکونم و باید زیر ۱۰۰ بشم و معدلمم همیشه خوب بود و سعی میکردم درسامو بخونم 

ولی بعد از اینکه کلاس های درسیمون از تابستون شروع شد و استارت کارم خورد تا اذر ماه خوب پیش میرفتم ولی از یه جا به بعد با خودم گفتم دیگه نمیرسم تموم کنم و خودم رو دسته کم گرفتم و گفتم حالا که رتبمم مثلا زیر ۱۰۰ بشه باز نمیدونم به چی علاقه دارم اخه تا قبلش تو فکرم این بود که رتبم خوب بشه همه چی تمومه ولی بعدش که رفتم پیش دانشگاهی گفتم حالا زیر ۱۰۰ بشم بازم سردرگمم و این شد که رتبه خوبی نتونستم بگیرم و دانشگاه دولتی قبول نشدم و آزاد رفتم 

دقیقا منم کنکور ۱۴۰۲ شرکت کرده بودم و تابستونش میگفتم که میترکونم و باید زیر ۱۰۰ بشم و معدلمم همیشه ...

وای دقیقا منم همین فکر و دارم 

توانش و دارم زیر ۱۰۰ بشم ولی نمیدونم چرا نمیدونم بخونم ادامه بدم یا ندم 

میشه راهنمایی کنید

وای دقیقا منم همین فکر و دارم  توانش و دارم زیر ۱۰۰ بشم ولی نمیدونم چرا نمیدونم بخونم ادامه بد ...

به نظر من درستو جدی بگیر 

شاید الان انگیزت کم باشه ولی بالاخره وسط راه میفهمی به چی علاقه داری و میبینی چقدر جلویی و افسرده که نمیشی هیچ که باعث دلگرمیتم میشه و بعدا خودتو سرزنش نمیکنی که چرا فرصت رو از دست دادم البته اومدن کنکور رو برای ما برای اینکه خودشون بتونن پول بیشتری به جیب بزنن یک غولی کردن که اگه خراب کنیم دیگه ته خطه ولی به نظرم تازه شروعشه و از خیلی راه های دیگه میشه به موفقیت و رشد فردی رسید 

ولی در کنارش درس بخونیم در اینده ذهنمون رشد میکنه و هدفمند تر میتونیم کار کنیم 

و این چیز عجیبی نیست که علاقمون رو هنوز نمیدونیم و به نظرم تو این سن و سال نرماله ولی خب هرچی زود تر بفهمیم در اینده موفق تریم 

و منم اومدم اینجا که از تجربیات دیگران استفاده کنم 

یک بار که بیشتر فرصت زندگی نداریم دوست ندارم با این فکر و خیال اونو از خودم بگیرم و شرمنده خودم بشم 

تست استعداد یابی

این تستی هم که میگین رو انجام دادم که برای خصیت شناسی و علاقه و شغله ولی باز احساس میکنم از تست چیزی در نمیاد و یکی باید راهنماییت کنه