2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

71 بازدید | 7 پست

کیا استفاده کردن؟ خوبه بخرم قیمتش چنده؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

[QUOTE=322414152]استفاده نکردم اما تا جایی که می‌دونم مارک های مختلفی داره قیمتش هم طبیعتاً از هر مارک با مارک دیگه م اها ممنونم نمیدونم بخرم یا نه بخاطر عفونت میخواستم بگیرم 

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیوا دارم یک ساله گرفتم ۳۱۸، خیلی راضیم راحت شدم از کثبف کاری پریودی فکر کنم بهترینش لِوِنت باشه ‌که ...

اها مرسی جواب دادی. جنسش از چه لحاظ اهمیت داره؟هر بار که درش میاری باید بجوشونیش؟بعد نشتی نداره؟ چه سایزی گرفتی ممنونم ازت ببخش سوال زیاد پرسیدم خیلی مهمه برام خواستم بگیرم

اها مرسی جواب دادی. جنسش از چه لحاظ اهمیت داره؟هر بار که درش میاری باید بجوشونیش؟بعد نشتی نداره؟ چه ...

خواهش میکنم عزیزم 

راستش برا جنسش نمیدونم چه فرقی دارن حالا شاید برا مارکشون گرونن  اما جنس همشون سیلیکونیه

نه بنظرم هر بار در میاری نیاز نیست پریودیت تمام شد بجوشون کافیه

نشتی هم ربط به درست گذاشتنش داره طوری که انتهای کاپ قشنگ باز باشه داخل بدن یعنی کاپ لول و جمع شده نره داخل بدن اگه درست نزاری باعث نشتی میشه

من یه بچه دارم سزارین بودم لاغرم نیستم اما بازم سایز یک گرفتم

خواهش میکنم عزیزم  راستش برا جنسش نمیدونم چه فرقی دارن حالا شاید برا مارکشون گرونن  اما ج ...

ممنون عزیزم از کمکت🤚