2777
2789
عنوان

خانوما من طلا بخرم ؟؟؟؟؟

147 بازدید | 8 پست

خانوما من 22 سالمه  تازه سرکار میرم یه وام صد تومنی گرفتم حالا نمی دونن چیکارش کنم بنظرتون طلای آب شده بخرم ؟؟ 

ماشینم لازم دارم ولی با صد تومن که نمیشه ماشین خرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام معدل حساب بابام بود 

آهان :) خب خوبه 

آره عزیزم طلا بخر 

هرچی بخوای بخری به عنوان سرمایه بالای صدتومن میشه 

پس همین طلا بخر و قسط بده درکنارش بازم طلا بخر درآینده نه چندان دور صاحب ماشینم میشی ان‌شاءالله:)

خدایا شکرت که هستی =)

اینقدر مردم خرید و فروش طلای ابشده کردن که حالا قانون ۲۵درصد مالیات رو گذاشتن به اجرا.

از این پس طلای بالای ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم بهش مالیات تعلق می‌گیره 

و خرید طلای ابشده هم به ضرره چون خرید و فروشش ممنوعه و از این پس هر طلایی خریداری بشه باید با کد ملی ثبت بشه.البته هنوز خیلیا به این قانون عمل نکردن تا بعدا مشخص بشه چی به چیه

۱۰۰ میلیون حدود ۴۰ گرم میشه شایدم کمتر  مالیات شاملش نمیشه

بله.اما خرید و فروش طلای ابشده ممنوعه.از این به بعد اگر این قانون رو سفت و سخت بگیرن(چون اکثر طلافروشا بخصوص در تهران اعتصاب کردن)چون این قانون به ضرر طلا فروشا هم هستش.برای همین اگر لغو بشه که هیچ اما اگر سفت و سخت بگیرن طلای ابشده هرکس بخره به باد میره.

طلای ساخته شده رو زیر ۱۰۰ گرم مالیات نمیگیرن نه طلای ابشده رو چون زین پس موقع خرید طلا باید اون طلا ثبت بشه و از اونجایی که خرید و فروش ابشده ممنوعه ثبت نمیشه و موقع فروش ۵برابر وزن طلا جریمه میشه اون شخص.

در اصل این قانون رو گذاشتن که جلوی خرید و فروش ابشده رو بگیرن