نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 عنوان سرفه خروسکی 131 بازدید | 9 پست دخترم از خواب پریده میگ گلوم و سرفه شبیه صدای خروس میکنه....این میه؟؟ویروس جدیده؟؟ ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔 1402/10/07 | 03:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 چیه ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
لیلا۶۴ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2497 فردا اول وقت ببرش دکتر. خیلی بیخوده. پسر من یه هفته مریض بود طفلی. و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
nika96ali93 عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 2012 ویروسی هست عزیزم براش بخور بذار یا تو حموم آب داغ رو باز بذار که کل حمام رو بخار بگیر بعد دخترت رو بغل کن بشین یه گوشه از حمام که بخار گلوش رو نرم کنه سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 فردا اول وقت ببرش دکتر. خیلی بیخوده. پسر من یه هفته مریض بود طفلی. خروسک بود؟یا ویروس دیگه؟؟مشکل اینه ک متخصصین فردا....عمومی ک هیچی نمیدونه ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 ویروسی هست عزیزم براش بخور بذار یا تو حموم آب داغ رو باز بذار که کل حمام رو بخار بگیر بعد دخت ... اها اره این خیلی خوبه قدیمیا میگفتن...ممنون عزیزم ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
لیلا۶۴ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2497 خروسک بود؟یا ویروس دیگه؟؟ مشکل اینه ک متخصصین فردا....عمومی ک هیچی نمیدونه خروسک نبود. ویروس بود. من دکتر عمومی بردم خوب بود. دست دست نکن. یه آنتی بیوتیک بهش می زنن که خیلی کمک می کنه. و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
nika96ali93 عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 2012 خروسک نبود. ویروس بود. من دکتر عمومی بردم خوب بود. دست دست نکن. یه آنتی بیوتیک بهش می زنن که خیلی کم ... خروسک ویروسی هست که اسم دیگه ش کروپ هستو برای ویروس به هیچ وجه آنتی بیوتیک نمیدن سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 خروسک نبود. ویروس بود. من دکتر عمومی بردم خوب بود. دست دست نکن. یه آنتی بیوتیک بهش می زنن که خیلی کم ... اصلا مصرف آنتی بیوتیک خوب نیس...من فعلا تونستم با شربت گیاهی و چایی ولرم کنترل کنم تا ببینم برای بعد چطور میشه ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔