2777
2789
عنوان

سرفه خروسکی

131 بازدید | 9 پست

دخترم از خواب پریده میگ گلوم و سرفه شبیه صدای خروس میکنه....این میه؟؟ویروس جدیده؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ویروسی هست عزیزم براش بخور بذار 

یا تو حموم آب داغ رو باز بذار که کل حمام رو بخار بگیر بعد دخترت رو بغل کن بشین یه گوشه از حمام که بخار گلوش رو نرم کنه

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
فردا اول وقت ببرش دکتر. خیلی بیخوده. پسر من یه هفته مریض بود طفلی.

خروسک بود؟یا ویروس دیگه؟؟

مشکل اینه ک متخصصین فردا....عمومی ک هیچی نمیدونه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ویروسی هست عزیزم براش بخور بذار  یا تو حموم آب داغ رو باز بذار که کل حمام رو بخار بگیر بعد دخت ...

اها اره این خیلی خوبه قدیمیا میگفتن..‌.ممنون عزیزم

خروسک بود؟یا ویروس دیگه؟؟ مشکل اینه ک متخصصین فردا....عمومی ک هیچی نمیدونه

خروسک نبود. ویروس بود. من دکتر عمومی بردم خوب بود. دست دست نکن. یه آنتی بیوتیک بهش می زنن که خیلی کمک  می کنه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
خروسک نبود. ویروس بود. من دکتر عمومی بردم خوب بود. دست دست نکن. یه آنتی بیوتیک بهش می زنن که خیلی کم ...

خروسک ویروسی هست که اسم دیگه ش کروپ هست

و 

برای ویروس به هیچ وجه آنتی بیوتیک نمیدن

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
خروسک نبود. ویروس بود. من دکتر عمومی بردم خوب بود. دست دست نکن. یه آنتی بیوتیک بهش می زنن که خیلی کم ...

اصلا مصرف آنتی بیوتیک خوب نیس‌‌...من فعلا تونستم با شربت گیاهی و چایی ولرم کنترل کنم تا ببینم برای بعد چطور میشه