2777
2789
عنوان

چرا مردممون جنبه هیچیو ندارن 😑

385 بازدید | 21 پست

تو اینستا پست دیدم یه خانومه دختر بچه دو ساله داشت با سگ پامرانین (اگه درست نوشته باشم) بعد میگفت دخترای عزیز پشمک دخترم باسگه بود بعد سگه هم دست دختره بچه رو گاز گرفته بود خانومه داشت میخندید 

من خودم حیوان خانگی خیلیییییی دوس دارم او حیاطمون هم سه تا گربه دارن زندگی میکنن ولی اینکه داره بچه شو با یه سگ هم رده میدونه خیلی اذیتم میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی پای یه عکسی نوشته بود از اون روزی که بشر فکر کرد بیشتر از بقیه حیوونا حق و حقوق داره تمام مشکلات دنیا شروع شد

خب حیوونه خونگیشه

دوسش داره

واقعا ماها شاید درک نکنیم این نوع عشق رو

خواهر منم سگش رو واقعا از ته دل دوست داره

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
این یه مسئله ایه که خودشون دوس دارن دلیلی به بی جنبگیشون نیست به نظرمشما باید جنبتونو بالاتر ببرین ک ...

مسئله نگه داشتن سگ نیس مسئله اینکه سگش بچشو گاز گرفت بچی گریه میکرد طرق میخندید پشمک مامان بییا اینجا 😐 

یکی پای یه عکسی نوشته بود از اون روزی که بشر فکر کرد بیشتر از بقیه حیوونا حق و حقوق داره تمام مشکلات ...

بخدا مام سه تا گربه داریم ولی اینکه بیاد جلو چشمم من بچمو گاز بگیره من بهش بخندم واقعا یجوریه دوست داشتن حیوانات خیلی خوبه ولی مردمم کشورمون متاسفانه حد وسط ندارن یا از اینور بوم میوفتن یا اونور بوم 

منم همین نظرو دارم ولی چطور گزاشت سگ بچشو گاز بگیره ؟ چرا بچشو از دست سگ نجات نداد؟

داشت میخندید میگفت پشمکککک بیا اینجا مامان بیا بغلم بعد بچه خودش داشت اونور گریه میکرد 

مردم ما جنبه همه جورآزادی دارن  چون خیلی قبل‌ترها تجربه ش کردن .این خانومیکه میگی مشکل داره وگ ...

منظورم همین مشکل دار بودنشه سگشو بیشتر از بچه ای که از گوشت و پوست خودشه دوس داره 

بی جنبگی از ناآگاهی و نابلدی و هیجان مداری میاد 

که یا شکل صفر میگیره یا صد 

کم کم تجربه کنن و خوبی و بدیش رو بالا پایین کنن پخته تر رفتار میکنن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
یکی پای یه عکسی نوشته بود از اون روزی که بشر فکر کرد بیشتر از بقیه حیوونا حق و حقوق داره تمام مشکلات ...

تو حالت خوبه؟خدا خودش میگه انسان اشرف مخلوقاته بعد تو میخوای بگی حق وحقوق یه سگ با ماها یکیه؟😐

معجزه خود تویی ...🩵🌱