2789
عنوان

مامانم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست
نه 

خب این خوبه شاید ماستیت سینه باشه اونم سینه رو له میکنه ولی خب درمان شدنیه انشالله بیماری بدی نباشه مامان من اینجوری شد به ما هم نگفت خودشو پرپر کرد رفت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

آخه این اخلاقا چیه دارن؟؟؟؟یعنی چی شما با این وضعت دور از جون دق کنی که مامانت فکر خودش نیست.....تاپیکتو ذخیره میکنم حالشو میپرسم البته حالا شنبه بری تازه آزمایش مینویسه و......ایشالا خیر باشه.....حالا حال عمومیش چطوره؟؟؟؟کاهش وزن بی اشتهایی نداشته؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب این خوبه شاید ماستیت سینه باشه اونم سینه رو له میکنه ولی خب درمان شدنیه انشالله بیماری بدی نباشه ...

برلی مادرتون‌چی بود ؟ اصلا تحت درمان قرار نگرفتن؟

آخه این اخلاقا چیه دارن؟؟؟؟یعنی چی شما با این وضعت دور از جون دق کنی که مامانت فکر خودش نیست.....تاپ ...

افت فشار داره و لرز 

کاهش اشتها داره ولی بخاطر یه داروی جدید برای دیابتش هست 

افت فشار داره و لرز  کاهش اشتها داره ولی بخاطر یه داروی جدید برای دیابتش هست

خوب ایشالا که خیره همینکه کاهش وزن نداره شکر

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
سلام خوبی عزیزم چیشد مادرتو بردید دکتر؟چیشد؟

سلام عزیزم ممنون شما خوبید بله عزیزم بردیم ماموگرافی و سونوگرافی نوشت بردیم انجام بدیم گفتن چون سینش سفت شده زیر دستگاه ماموگرافی نمیره برید فردا بیاید برای سونو 

سلام عزیزم ممنون شما خوبید بله عزیزم بردیم ماموگرافی و سونوگرافی نوشت بردیم انجام بدیم گفتن چون سینش ...

خوبم گلم،خودتو نگران نکن ایشالا که هیچی نیست،فردا باز میام میپرسم ازت❤️

دوستم مامان شما رفت دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم