2789
عنوان

مامانم 😭😭

344 بازدید | 27 پست

۳ ۴ ماهه سینش ورم کرده و سفت شده هیچی نمیگه ( نمیدونم از دکتر فراریه یا میترسه بخاطر دیابتش هم به زور بردیم دکتر) اون موقع که کم بوده نگفته الان که سینش خیلی بدتر شده و کل سینه رو گرفته و زخم‌شده حتی غبغبش هم ورم کرده تازه به ما گفته! متخصص جراحی عمومی وقت گرفتم شنبه نوبت داده تا شنبه من سکته میکنم از فکر و خیال 

بعد یجوری رفتار میکنه انگار قرار نیست خوب شه مثلا میگه من دیگه خوب نمیشم دردم‌ بی درمونه و فلان......

منم باردارم به روش نمیارم‌میام خونه گریه میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلا به دوره عزیزم،ایشالا هیچی نیست بد به دلت راه نده...اینجا هرکسی ی چی میگه امیدت بخدا باشه تا شنبه

هیچکس نیست باهاش حرف بزنم‌میام اینجا 

خواهرم که یه کشور دیگس نمیخوام‌جلو برادرم گریه کنم ناراحتش کنم

😑 زیر بغلشم چیزی حس میکنه؟ سینش اذیتشم میکنه مثلا بگه سینم کش میاد؟

سینش سفت شده . والا بخدا نشون‌نمیده . مامانم یذره یقش باز بوده داداشم متوجه شده که اینجوری شده هرچی ازش میپرسیدم ببینم‌چیه نشون بده نشون نمیداد الان که درد اذیتش میکنه تازه میگه ولی یکم یقش رو زد کنار پوستش کبود شده و پوسته پوسته زیربغلش رو نمیدونم

هیچکس نیست باهاش حرف بزنم‌میام اینجا  خواهرم که یه کشور دیگس نمیخوام‌جلو برادرم گریه کنم ناراح ...

فقط میتونم بگم بخدا توکل کن ایشالا که هیچی نیست یه زخم سادس که زود زود خوب میشه 

خیلی تو فکر مامانتم توروخدا رفتی دکتر بهم خبر بده چیشد

هیچکس نیست باهاش حرف بزنم‌میام اینجا  خواهرم که یه کشور دیگس نمیخوام‌جلو برادرم گریه کنم ناراح ...

مادر منم یه توده تو سینش داشت  اندازه گردوی بزرگ البته برای چند سال پیشه نمیرفت دکتر میگفت چیزی نیست خواهرم به زور برد گفتن غده شیردهیه همچین چیزی الان چندسال میگذره خودش خوب شد