2777
2789
عنوان

انقد تبعیض دیدم

129 بازدید | 11 پست

دلم از مامانم شکسته جلوی من برادرمو میبوسه بع من نگا میکنه میخنده شب یلدا خواهرمو برادرمو بغل کرد ولی منو نه اخه چرا انقد آدم میتونه بی انصاف باشه مگ من بچش نیستم 

انقد فکر و خیال کردم قلبم درد میکنه نمیتونم گریه کنم دیگ ذوق هیچی ندارم خوشحال نیستم حوصله ندارم انگار همه باهام بدن همههههه خواهرم به همه تبریک شب یلدا گفت به من نه 

وقتی جمعیم اصلا بهم محل نمیدن و منم میرم تو اتاق تنها 

الانم خیلی دلم شکسته اصلا هیشکسی هم نیست باهام درد و دل کنه هیشکی منو درک نمیکنه😭😭

وا😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا عزیزم برای چی فرق میزاره ؟ ناراحت شدم 😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مگ مهر و محبت مادر نیاز ندارم؟ چرا باید اینطوری بی انصاف باشه  

اگر از نظر جسمی بالغ شدی نه

نیاز نداری

محبت مادری واسه کودکیه

تو الان باید رو عزت نفست کار کنی مستقل بشی

خودتو مثل کودک سه ساله لوس نکن

من مامانم نه منو میخواست نه اصلا دختر میخواست

الان اهمیتی نداره دیگه واسم