2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زمانی که تو دردو مریضی افتادی میفهمی هیچی بهتر از سلامتی نیست

چرا فکر می‌کنی درد ومریضی همیشه جسمیه مریضی روحی هم هست فقط دیده نمیشه

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
چرا فکر می‌کنی درد ومریضی همیشه جسمیه مریضی روحی هم هست فقط دیده نمیشه

البته که مشکلات روحی هم هست

ولی تویی که گله داری چرا هیچ مرگیت نمیشه دلت مشکل روحی نمیخواد دوست داری جسمت دردو آسیب ببینه و تلف شه واسه همین گفتم هنوز تو اون دردو عذاب مریضی نیوفتادی تا بفهمی سلامتی چه نعمت بزرگیه 

وگرنه مشکل روحی هم چیز کوچیکی نیست بسته به شدت و ضعفش روان شناس و یا روان پزشک به این مشکل رسیدگی میکنن

خیلیا با مشکلات روحی درگیرن هیچکس صد درصد خوش حالو راضی نیست ولی فکر نکنید با یه مرگیتون شدن درد روحی کم میشه مرگ هم حتی جواب نیست کسی اون دنیا رو ندیده تا تضمین کنه با مرگ به راحتیو آرامش میشه رسید

البته که مشکلات روحی هم هست ولی تویی که گله داری چرا هیچ مرگیت نمیشه دلت مشکل روحی نمیخواد دوست دار ...

منم قرار نیست به خودم یا سلامتیم آسیب برسونم من گفتم چرا من به مرگ طبیعی نمی‌میرم جایی نوشتم که چرا مریض نمیشم چرا مشکل جسمی پیدا نمیکنم 😐

منم قرار نیست به خودم یا سلامتیم آسیب برسونم من گفتم چرا من به مرگ طبیعی نمی‌میرم جایی نوشتم که چرا ...

وقتی میگی چرا یه مرگیم نمیشه همین معنیو میده

منم نگفتم میخوای خودتو بکشی همین که دوست داری مرگ برات اتفاق بیوفته و دنبال اینی که چرا اتفاق نمیوفته مد نظرم بود

وقتی میگی چرا یه مرگیم نمیشه همین معنیو میده منم نگفتم میخوای خودتو بکشی همین که دوست داری مرگ برات ...

عزیزم مرگیم منظورم اینکه چرا نمی‌میرم نگفته چرا سالمم؟!

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی🌺

عزیزم مرگیم منظورم اینکه چرا نمی‌میرم نگفته چرا سالمم؟! امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی🌺

من دیشب حالم خوب نبود ناشکرنیستم ولی بعضی وقتا از این دنیاوادماش خسته میشم