2777
2789
عنوان

چکارکنم🥺🥀

130 بازدید | 5 پست

دیشب رلم گفت از سر کار اومدم خستم میرم بخابم ساعت هشت بود رفت 11 نیم اومد گفت بیدارم شدم نگا فیلم کردم بعد شد ساعت12 گفت تایم خابه بخابیم منم ناراحت شدم گفتم تو تازه خابیدی و..  همیشه پیش من میای کار داری دیگه بهت پیام نمیدم اونم گفت بهم اعتماد نداری فک میکنی میخام دورت بزنم و..  بعد گفت دوست داشتم و..  اینام اخرین حرفامم دیگه نمی بینیم بعد قبلنم گفته بود اخرین حرفامه ولی الکی بود ولی الان از صبح پیام دادم سی تا سه بارم زنگ زدم جواب نمیده تو هچ برنامه ایم انلاین نشده یعنی پیاممو دیده جواب نداده؟  باز پیام بدم چکار کنم🥺🥺🥀

منتظر بمون انشاالله  میاد ج میده پیله نشو زیاد

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لیفت ابرو

ou_uo | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز