2777
2789

همه به من میگن برای دخترت خواهربیارتنهانباشه وبرای خودت هم خوبه دوتادخترداشته باشی نزارتک بمونه به نظرشمادرسته ولی بازم من اگه بارداربشم دست خداست که دختربده بازدوباره پسربشه میشه تواین موردراهنماییم کنید

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

وای راس میگن‌‌..

من تک دخترم

قبلا برام مهم نبود ولی الان که بزرگتر شدم واقعا ناراحتم که خواهر ندارم..

به مامانمم میگم کاش یه خواهر برام اورده بودی خودشم میگه کاش دو دختر داشتم

وای راس میگن‌‌.. من تک دخترم قبلا برام مهم نبود ولی الان که بزرگتر شدم واقعا ناراحتم که خواهر ندار ...

عزیزم داداش داری واقعاناراحتی ازچه لحاظ احساس میکنی کاش خواهرداشتی مامانت باهات چقدرفاصله ی سنی داره ممنون میشم همشون روجواب بدی گلم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم داداش داری واقعاناراحتی ازچه لحاظ احساس میکنی کاش خواهرداشتی مامانت باهات چقدرفاصله ی سنی داره ...

اره داداش دارم.باهاشم خیلی راحتم خداروشکر..

ولی واقعا خاهر داشتن خیلی خوبه من الان همه رفیقام ازدواج کردن برا ی خیابون رفتن هم وقت ندارن نمیدونم به کی بگم..

میگم اگ خاهر داشتم میتونستم باهاش برم بیرون..باهاش دردو دل کنم..روزاهم داخل خونه باهم حرف میزدیم...

الان خاله هام تا دلشون میگیره یا خدای نکرده مریض میشن یهو مامانم میره پیششون کاراشونو میکنه..

مامانمم الان میگه کاش دو دختر داشتم در اینده هم دوتا داماد خونه شلوغ تر بهتر..

با مامانمم ۲۶ سال فاصله سنی داریم..

خیلیم باهاش راحتم..ولی خاهری که دو سه سال اختلاف سنی باشه یه چیز دیگس‌..

حتما یه خواهری برا دخترتون بیارید برای ایندش..

من الان که ۲۰ سالمه متوجه میشم خاهر داشتن نعمته که من ندارم😑

اره داداش دارم.باهاشم خیلی راحتم خداروشکر.. ولی واقعا خاهر داشتن خیلی خوبه من الان همه رفیقام ازدوا ...

ان شاالله اگه خدابخادمیخام براش بیارم فقط بادل پاکت دعاکن خدایک دخترسالم وصالح دیگه به من بده وهم دخترم خواهرداربشه

ان شاالله اگه خدابخادمیخام براش بیارم فقط بادل پاکت دعاکن خدایک دخترسالم وصالح دیگه به من بده وهم دخ ...

انشالله به زودی زود یه دختر خوشگل و سالم

برای دخترقشنگتون بدنیا بیارید🩷

انشالله به زودی زود یه دختر خوشگل و سالم  برای دخترقشنگتون بدنیا بیارید🩷

الهی آمین ممنون عزیزم به خاطردعای قشنگت   

یکی دیگه بیار چه دختر باشه چه پسر مطمنی بچه ات بی کس و تنها نیست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞