2821
2789

برا شوره ماه هاست دارم استفاده میکنم دریغ از یه جو فایده

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا شوره شامپو کافئین باید استفاده کنی

شیمیاییه؟

دارو خونه داره؟

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

نه گیاهیه من از اینستا سفارش دادم داروخونه از اینجور چیزا نمیاره

اگه زحمتی نیست میشه پیجشو بفرستین؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز