2777
2789
عنوان

مهاجرت

129 بازدید | 14 پست

میدونین بهترین کشور برای مهاجرت پرستاری چیه 

عمم المان میتونه کمک کنه ولی خب مدرک پرستاری نیاز به معادل سازی داره و زبانشم خیلی سخت تره

اگه اعطلاعی کلا دارین لطفا بگین

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من شنیدم ایتالیا خوبه خودم دارم تحقیق میکنم. 

لطفا اگه اعطلاعات خوبی بدست اوردی بهم بگ

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
نمی دانم اطلاعی ندارم. ولی عمان

عمان از پس مخارج اولیه اش بر نمیام

امریکا واقعا سخت شده

واقعا و حتی غیرممکن

مخصوصا برا ایرانیا

لطفا اگه اعطلاعات خوبی بدست اوردی بهم بگ

تحصیل درکشور ایتالیا در رشته انسانی وهنر تا جای که من میدونم رایگان. وبهت هزینه هم میدن ولی باید حداقل هزینه 6 ماهتو ببری با خودت. 

هر سال باید تعداد واحدی که بر میداری رو پاس کنی اگه نکنه رپورد میشی این رو من وقت از مهاجرت تحصیلی فهمیدم وچون ارزون ترین راه برای مهاجرت هست. 

بورسیه استانی داره که شماست خیلی بالای 

درخواسـت دوسـتـــی رد ❤️🥺
تحصیل درکشور ایتالیا در رشته انسانی وهنر تا جای که من میدونم رایگان. وبهت هزینه هم میدن ولی باید حدا ...

مچکرم همین امکانات برای رشته تجربی(پرستاریم)هس؟