بچه ها دکتر فقط واسه من تو برگه نوشته سونوگرافی nt یعنی دیگه آزمایش خون لازم نیست بدم ؟؟ بعد تا چند هفته وقت دارم برم سونو رو بدم ؟؟ الان ۹ هفته ام ، جنسیت هم بهم میگن ؟؟
سونو رو برو همون لحظه بهت دادن ببرنشون دکتر بده ازمایشم مینویسه
سونو ان تی از هفته 11 تا 13
جنسیت رو حدودی تشخیص میدن جنسیت درست زمان سونو انومالی
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂
ان تی که تا ۱۳ هفته وقت داری بعد آزمایشش هم دیگه باید بری بگی سونو ان تی دادم آزمایش دارم خودشون میدونن چه آزمایشه و اینکه حتما باید سونو همراهت باشه و فقط ۲۴ ساعت تا بعد انجام سونو وقت داری وگرنه باید دوباره سونو بدی
هرکس به اندازه ضربه های که خورده تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️🩹🫰
سونو NT رو معمولا بین هفته ۱۱ تا ۱۴ انجام میدن، پس هنوز وقت داری. اگه دکتر فقط سونو نوشته، شاید آزمایش خون رو لازم ندونسته، ولی بهتره از خودش بپرسی. جنسیت رو ممکنه بگن، ولی دقتش خیلی بالا نیست. اگر میخوای سونو بدی، میتونی بری سونوگرافی سروش.