2789
عنوان

زن قویه ؟

126 بازدید | 11 پست

مشکل بعضی وقتا خودمونیم ،دیدی ک داریم ، جایی ک متولد شدیم ،بهمون عادی بودن رو یاد داده .... شاید وقتش رسیده بود بگم ما زن ها قوی تر از اونی ک فکر می‌کنیم میتونیم باشیم و این فقط به سیاست و ذکاوت و استفاده کردن ما از عقل و زبونمون ربط داره که متاسفانه بعضیامون عادت کردیم خودمون رو تو قالب مظلوم عادی ساده جا بدیم درصورتی ک قدرت اینو داریم یه همسر یه مادر یا ی شاغل خوبی باشیم شاغل بودن ما ب خودمون ربط داره چون حتی اگه سرمون گرم بچه باشه این ی سرگرمی ساده نیست بلکه پرورش و ارج دادن به یه انسان دیگه تو این دنیاست ، گاهی زندگیمون انتخاب خودمونه راه ساده رو قبول کنیم و رشد رو متوقف کنیم و صفت مظلوم بگیریم یا رشد کنیم زمین بخوریم بلند شیم مطالعه کنیم یاد بگیریم از هورمون استفاده کنیم سرمون رو محکم بالا بگیریم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

وقتش رسیده همه بفهمن زن بودن افتخاره و ما خانوما باید خودمون اول جنسیت خودمون رو قبول کنیم و مرد رو جنس برتر ندونیم حتی تو ناخودآگاهمون.... یکی از علت های اصلی بیماری زنانه بخاطر قبول نکردن جنسیت خودمون هست از جمله پلی کیستیک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی موافقم خیلی از خانوما چون حاضر نیستن برای رشد خودشون یکم به خودشون زحمت بدن ترجیح میدن مظلوم با ...

رآه آسون رو انتحاب میکنیم قطع کردن ی درخت آسون تر از هرروز آب دادن و مراقبت ازشه❤️

شما اقتدار زنانگی رو گذروندید؟

دوره های مختلفی رو با عناوین مختلف گذروندم آموزش مهارت زنانگی یا عزت نفس یا اعتماد ب نفسش و.... 

دوره های مختلفی رو با عناوین مختلف گذروندم آموزش مهارت زنانگی یا عزت نفس یا اعتماد ب نفسش و....  ...

من تازگی این دوره رو گوش دادم و واقعا متوجه شدم ما خانما چقدر بینظیر و قوی هستیم و حواسمون به خودمون نیست چون نوشته هاتون شبیه اون بود سوال کردم   

من تازگی این دوره رو گوش دادم و واقعا متوجه شدم ما خانما چقدر بینظیر و قوی هستیم و حواسمون به خودمون ...

نه با همچین عنوانی متاسفانه گوش ندادم . کاش میشد اینو به خیلیا گفت که قدرتشون بیشتر از افسردگی گرفتنه و قبول کردنشه

من تازگی این دوره رو گوش دادم و واقعا متوجه شدم ما خانما چقدر بینظیر و قوی هستیم و حواسمون به خودمون ...

قصدم اینه دیگه تو صفحه ام بیشتر این موضوعات رو بیان کنم ❤️

نه با همچین عنوانی متاسفانه گوش ندادم . کاش میشد اینو به خیلیا گفت که قدرتشون بیشتر از افسردگی گرفتن ...

بله واقعا کاش میشد اما متاسفانه خیلی ها مقاومت دارن توی گوش دادن و درک کردن چون حتی کسب آگاهی هم بلاخره زحمت داره 

بله واقعا کاش میشد اما متاسفانه خیلی ها مقاومت دارن توی گوش دادن و درک کردن چون حتی کسب آگاهی هم بلا ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️