2777
2789
عنوان

عمه ام میگه مادر شوهرت دزدی میکنه

1445 بازدید | 59 پست

عمه ام چند وقت پیش زنگ زد بهم گفت میخوام یه چیز بهت بگم گفتم بفرما. گفت ی راستش مادر شوهرت دزدی میکنه گفتم چی دزدیده گفت بلوکای ساختمون مارو اومده نصف شب برداشته چندتاشو برده... عمه ام با مادر شوهرم همسایس و داره خونه میسازه... بعد گفت اره چند بار هم از ماسه امون برداشته ولی چیزی نگفتیم بهش اینبار ک بلوکارو برداشته تو دوربین افتاده. صدای خواهر شوهرتم تو دوربین افتاده ک داره مادرشو صدا میکنه ..منم گفتم اگه فیلمش هست فیلمش رو نگه دار پاک نکن. بعد اصرار داشت که به شوهرت نگو برو به مادر شوهرت غیر مستقیم بگو ک بلوکای عمه ام رو دزدیدن میخواد از یارو شکایت کنه. خودش میفهمه

تایپ کردم صبر کنید بذارم

بعد من به شوهرم گفتم چون خیلی وقت بود خونه مادر شوهرم نمیرفتم اگه به خاطر این مسئله میرفتم میگفت بعد چند ماه اومده واسه دعوا. شوهرمم گفت یواشکی رفتم حیاط مادرمو نگاه کردم والا بلوک اضافه نبودهمون چند تا ک از کار خودش مونده تو حیاط بود ب عمه ات بگو اون تیکه از فیلم رو بفرسته... زنگ که زدم عمم گفت نه دیگه ول کن چند تا بلوک این حرفارو نداره و ازین حرفا ولی من ول نکردم گفتم اگه نفرستی شوهرم میگه دروغ گفتی بعد عمم گفت باشه میفرستم و دیگه گذشت و ازش خبری نشدـ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کسی رو ندارم ک حمایتم کنه. چند سال پیش داداشم با داماد این عمم حرفش شده بود عمم زنگ زد ب مامانم هر چی از دهنش در اومد گفت بعد مامان من یبار بهش نگفت ک اگه فیلم نمیفرستادی چرا اختلاف انداختی تو زندگی این... وقتی هم بهش میگم میخوام زنگ بزنم ب عمع میگه نه نزن چون داداشم ازش یه زمین خریده بود حالا ۱٠-۲٠ تومن بهش بدهکارن مامانم میگه اگه بهش چیزی بگی اونم پولشو از داداشت میخواد نداریم بدیم. البته بهونس. مامانم نمیخواد پشت من باشه... 

حالا سوالم اینه ب نظرتون بیخیال شم؟ یا برم قضیه رو ب بابام بگم بابام بهش زنگ بزنه بگه مگه قرار نبود فیلم بفرستی؟؟؟ شوهرمم همون اول گفت اگه فیلم نفرسته ذوزی صد بار مرده و زنده اش رو فحش میدم. حالا تا اسم عمم میاد شوهرم دهنشو باز میکنه به پدر بزرک و مادر بزرگم ک فوت کردن فحشای بد میده. بهش حق هم میدم 🥲🥲🥲 کم حذفی نیست ک ب مادرش تهمت دزدی بزنن و ثابت نکنن. در حالی ک شوهرم گفت اگه فیلم بفرسته و ثابت کنه من میدونم با مادرم چیکار کنم

من کسی رو ندارم ک حمایتم کنه. چند سال پیش داداشم با داماد این عمم حرفش شده بود عمم زنگ زد ب مامانم ه ...

شما که همچین دوروبری هایی داری و قطعا هم از قبل میشناسیشون  یه کلمه هم نباید به شوهرت میگفتی به عمت هم میگفتی والا من چی بگم خودتون همسایه این باهم کنار بیاین 

حاللم دیگه ول کن فحش هم هرکی میده خودش خره وداره اوقات خودشو تلخ میکنه والی حرف باد هواست 

عمت خودش میدونه و بلوک هاش و دوربینش و همسایش

رومادرتم خیلی حساب نکن 

بلد باش بری توآب اما خیس نشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا من امروز باز با مامانم دعوام شد چونکه بهش گفتم هر بار اون از ما دلخور میشد زنگ میزد کلی حرف بارت میکرد ولی تو ب خاطر من حتی یبارم بهش زنگ نزدی بگی این چ حرفی بود زدی یا هم ثابت کن

2790
2778
2791
2779
2792