2777
2789
عنوان

عمل قلب 😔

222 بازدید | 15 پست

سلام خانوما  بابام فردا عمل قلب داره 😔 بابام از شدت غم و غصه رگش گرفته شد دکترا گفتن عمل کنه نکنه سکته می‌کنه  لطفااااا ازتون خواهش میکنم برای سلامتیش یدونه صلوات بفرستین خیلی داغونمممم کسیو ندارم جز اینجا  امیدوارم انرژی مثبت صلوات ها بخودتون برگرده 

😭😭😭😭😭😭😭😭

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز استرس شما ب پدرتون هم منتقل میشه من برادر شوهرم رو تو ۴ سالگی و مادرشوهرم رو تو ۵۰ سالگی عمل قلب باز کردن خدارو شکر چند ساعت بعدش به هوش اومدن مادرشوهرم قند و فشار هم داشت پس به خدا توکل کنید و دعا کنید و نگران نشین

براشون حمد میخونم برای مامان منم دعا کنییید دکتر انروز گفت احتمالا تومور خوش خیم زدن هفته دی ...

حتمااا میخونم خدا انشالله به مامانت هم رحم کنه شفاش بده درد پدر مادر رو دیدن خیلی سخته انگار زنده زنده میسوزی 😭

حتمااا میخونم خدا انشالله به مامانت هم رحم کنه شفاش بده درد پدر مادر رو دیدن خیلی سخته انگار زنده زن ...

خیلییی

انگار داری آتیش میگیریییی

من دارم روانی میمش

ایشالا پدرت جالشون خوب خوب میشه عزیزم

صلوات فرستادم عزیزم ایشالاخدا شفاشون بده توروخدا برا سلامتی پدرمنم دعاکنید ممنون🙏🙏

منم صلوات فرستادم براش انشالله پدرت حالش خوب و سلامت باشه همیشه  

خیلییی انگار داری آتیش میگیریییی من دارم روانی میمش ایشالا پدرت جالشون خوب خوب میشه عزیزم

ممنون عزیزم همچنین😔

دوست عزیز استرس شما ب پدرتون هم منتقل میشه من برادر شوهرم رو تو ۴ سالگی و مادرشوهرم رو تو ۵۰ سالگی ع ...

ممنون عزیزم با پیامت یکم آروم شدم خدا عزیراتو برات حفظ کنه 

ممنون عزیزم با پیامت یکم آروم شدم خدا عزیراتو برات حفظ کنه 

تکلت به خدا گلم 

منم پسرم هفته ی بعد کولونوسکوپی داره حالت رو درک میکنم 

ولی ما فقط میتونیم دعا کنیم و ازخدا مدد بخواهیم ان شاالله ک هردومون خوش خبر باشیم 

پدر منم آنژیو شد درکت میکنم،،فقط ذکر بگو نگرانی به دلت راه نده انشاالله که خیره ،حتما خبر بدین از پدرتون ، فکرم مشغول شد یاد روزای آنژیو پدرم افتادم،نگرانی طبیعیه ،همه دارن،

تکلت به خدا گلم  منم پسرم هفته ی بعد کولونوسکوپی داره حالت رو درک میکنم  ولی ما فقط میتو ...

انشالله عزیزم . خدا پسرتو حفظ کنه 

پدر منم آنژیو شد درکت میکنم،،فقط ذکر بگو نگرانی به دلت راه نده انشاالله که خیره ،حتما خبر بدین از پد ...

درسته خیلی روزای سختی هست ممنون عزیزم باش حتمن