2777
2789
عنوان

من شاغلم اما

715 بازدید | 36 پست

کارم باعث شده بشم یک زن عصبی 

بیش از حد  به کارم علاقه داشتم چهارسال زحمت کشیدم براش اما حالا یکی از همکارای اقا بشدت  باعث شده عصبی بشم توی تمامی کارهای من دخالت میکنه 

واین موضوع باعث شده  من عصبی بشم 

محیط کارم اصلا باهاش دهن به دهن نمیکنم اما باخشم میرسم خونه و دوستدارم داد بزنم از ته دلم واقعا خسته شدم

امروز از ظهر تا الان سردرد شدید دارم 

امروز بخاطر این اقا و کارش من نامه استعفامو نوشتم  مدیرمون نبود اما نامه رو گذاشتم رومیزش دیگه واقعا خسته شدم لعنت به هرچی ادم پلیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عزیزم

من مسول دفتر مدیرعالم اولش یه کارمند ساده بودم خیلی تلاش کردم همیشه هم تمام جلسات از من قدردانی شده اما مسول تاسیسات شرکت توی همه کارام دخالت می‌کنه چندبار به مدیر عامل گفتم همش گفته اوکی میکنه اما چون از دوستای صمیمیشه  کلا بیخیال شده اون اقام بشدت سو استفاده می‌کنه و کامل منو حرص میده

به نظرم باید باهاش جدی برخورد کنی به جای درجا زدن و فرار کردن .تو زندگی پره از آدمهای عقده ای باید حالشون رو بگیری  نه اینکه عصبی بشی و فرار کنی .کار نریخته که از کجا میدونی دوباره میتونی شغل پیدا کنی

خب بجای استعفا این موضوع رو به مدیرتون میگفتی عزیزم.شاید با اون آقا صحبت میکردن و بهش تذکر میدادن

امروز فکر میکنم دهمین بار بود 

هربار گفتم حقو بمن میده اما چون دوست صمیمیشه  هیچوقت این موضوع رو حل نکرده

مسول دفتر مدیرعاملم

وای عزیزم چرا استعفا ؟!!🥺تو دختر خیلی قوی ای بودی ک تا اینجا اومدی خواهش میکنم تحمل کن بازم قوت خودتو نشون بده . هررررجا بری تو محیط کار آدمای رو مخی هستن . مهم خودتی ک رو خودت کار کنی و نذاری تحت تاثیر افراد قرار بگیری . چند وقت پیش دایره قضایی بودم یه کارمند خانم از دست اارباب رجوع خسته شد یهو جلو اون همه جمعیت زد زیر گریه . بخدا همپاش گریه میکردم . دلم خیلی براش سوخت . 

خیلی برخورد کردم خیلی زیاد دیگه شورشو دراورده واقعا خسته شدم

شاید اونم همینو میخواد که کم بیاری و بری  .میخواد جای تو آشناشو بیاره.کار پیدا کردن خیلی سخت شده الان همه جا پارتی بازیه 

به عنوان اینکه توی محیط کار سمی بوده میگم کار بسیار خوبی کردی، هیچی ارزش ناراحتی ادمو نداره، علی الخصوص کار، کار درستی کردی، این یه فرصته که کار بهتر پیدا کنی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.