2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه ناراحتی داره؟ مگه هدیه دست دوم کادو گرفتین که ناراحت میشین

اره همیشه تصور داشتم مادره یه دختر کوچولو هم باشم ولی الان انگار دیگه هیچ وقت نمی تونم این حس رو تجربه کنم 

شاید یه لحظه شکه بشی ک اون جنسیتی ک خواستی نشده اما خیلی زود عادت میکنی و بچت میشه دنیات

دو تا از دوستام ک پسر میخواستن دختر شده بود تا یه ماهی تو شک بودن الان ک ب دنیا اومده شدن دنیاشون و خداروشکر میکنن

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

فکر کن بهت بگه عقب افتاده اس انوقت آرزو نمیکنی خدایا کاش سالم باشه هرچی باشه. برا جنسیت ناراحت نشو&n ...

اره اون مه صد درصد همش میگم خدایا ناشکری نکنم مبادا اتفاقی براش بیفته و کلی از افکارم عذاب وجدان دارم ولی دست خودم نیست 😞😞

شاید یه لحظه شکه بشی ک اون جنسیتی ک خواستی نشده اما خیلی زود عادت میکنی و بچت میشه دنیات دو تا از د ...

امیدوارم برای من هم همین باشه من الان یه پسر دارم که عاشقش هستم امیدوارم دومی هم رو به همون اندازه دوست داشته باشم 

عزیزم تجربه دوتا پسر چطوره ؟

خونمون میدون جنگه. یه جوری با تخیلشون باهم بازی های خشن میکنن اصلا لطافت تو کارشون نیست🤭🤭🤭. با همسرم که ۳ تایی بازی میکنن باید ببینی هرسه بازی خشن که اصلا باروحیات من جور نیست.کشتی.بوکس.فوتبال. شمشیربازی.دختر نداشتم بدونم چطوره اما دوتاپسرم داشتن عالمیه وایه خودش.سر مرد خونه بودن بحثه یه حس امنیته خلاصه😊

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

من یه دختر داشتم دومی باردار شدم شوهرم همش میگفت پسر پسر رفتیم سونو یهو....

دوقلو دختر شد🤕 

تا الان که ده ماهه شدن همش شوهرم میگه اینا بچهای خودت هستن من نمی‌خواستم شون.همش تیکه و کنایه میزنه .یا پسر بچه میبینه میگه نگاه کن نتونستی بیاری یاد بگیر...

انقدر غصه میخورم....

هنوز ۲۵سالمه جا دارم برای بچه عجله ندارم اما شرایط جامعه جوریه که سخته همش بچه بیاری

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
خونمون میدون جنگه. یه جوری با تخیلشون باهم بازی های خشن میکنن اصلا لطافت تو کارشون نیست🤭🤭🤭. با هم ...

منم همش فک میکنم یجوری انگار پست آدم گرمه با این همه مرد تو خونه☺️عزیزم زنده باشن گل پسرات😘😘

من یه دختر داشتم دومی باردار شدم شوهرم همش میگفت پسر پسر رفتیم سونو یهو.... دوقلو دختر شد🤕  ...

بهش بگو جنسیت رو مرد تعیین میکنه نه زن.عزیرم ۳ تادختر توخونه چه جیگرایی میشن😍😍😍

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
من یه دختر داشتم دومی باردار شدم شوهرم همش میگفت پسر پسر رفتیم سونو یهو.... دوقلو دختر شد🤕  ...

ای جانم عزیز دلم خوش به سعادتت بخدا دختر رحمت خونه هست الان شوهرت نمی فهمه وگرنه در آینده بچه های امروز نه پسرش نه دخترش قرار نیست گلی به سر آدم بزنن کاش منم یه دختر کوچولو داشتم ایشالا تن همه ی بچه ها سالم باشه بزرگ‌ترین نعمت سلامتی هست