2777
2789
سلام دوستان صبح بی بی زدم بعد از چند دقیقه یه خط کمرنگ افتاد الان رفتم آزمایش دادم عددش 29 بود یعنی من مامان شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باورم نمیشه 28 شهریور پری شدم هنوز به پریودم چند روز مونده
خدایااااااا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله دیگه.. مبارکه
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..
بعد48ساعت دوباره آز بده ببین دو برابر شده یا نه
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نگارگلی مبارکت باشه ایشششالله ک مامان شدی...بنظرم چهار پنج روز دیگه دوباره برو آز بده یا صبر کن موعد پریت برسه بعد برو عزیزم.
دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏