2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥺💔نبینم که بیشتر وسوسه میشم😐👉

کل ذهن و سیستم بدن رو بهم میریزه

یکی از ضررهاش این هست که از تفکرات ذهنیت بیشتر لذت میبری تا رابطه فیزیکی و نمی تونی تو رابطه فیزیکی خوب ارضا بشی

یکی دیگه اینکه این فیلم ها هم برای زن و هم برای مرد اغراق آمیزه و در حالت طبیعی این بدن ها این کارها و .. امکان پذیر نیست و آدم رو پرتوقع می کنه

یکی دیگه اینکه فشاری که روی ذهن میاره موقع ارضا شدن باعث میشه سلول های خاکستری مغز بمیره

حین عمل خود... هورمون های شادی و رضایت تو بدن ترشح میشه که خودت سببش بودی و پارتنرت و این باعث میشه تو مدام سراغ اینکار بری برای اون حال خوب و یه جور حالت روانی و وسواس به جود میاره

چرا! ؟بچه ها تو حافظه تاثیر داره؟ مثلا ختگ تر میشم!؟ 

ربطی به حافظه نداره بعدا که بخوای رابطه ی واقعی با کسی داشته باشی سختت میشه ممکنه به ارگاسم نرسی چون بدنت به اون حالت خود ار..ایی عادت کرده

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از روان شناس ها تعریف می کرد که یه مراجعه کننده داشته که دو تا زن داشته و فیلم پ هم زیاد میدیده

مشکلش این بوده که کیفیت ارضا شدنش پایین بوده می گفته برای اینکه ارضا بشم وقتی با این زنم هستم باید به اون یکی فکر کنم و وقتی با اون زنم هستم به این یکی فکر کنم

روانشناسه می گفت یکی از بزرگ ترین مشکلات دیدن این فیلم ها همینه

اصصصصصصلاااا نگا نکن تاکید میکنم اصصصصصلاااا

چ متاهل باشی چ مجرد نگاه نکن

من مذهبی نیستم ولی یچیزایی میدونم ک دارم میگم ب هیچ وجه نگا نکن

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
پس اکیه چون رفع نیاز لازمه در شرایطی که امکان ازدواج نداری سرکوبش بیشتر مشکل ایجاد میکنه

دقیقا مشکلم همینه😐🖤کسیو ندارم بخدا کاری باهاش انجام بدم🥺🤣