2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺💔نبینم که بیشتر وسوسه میشم😐👉

کل ذهن و سیستم بدن رو بهم میریزه

یکی از ضررهاش این هست که از تفکرات ذهنیت بیشتر لذت میبری تا رابطه فیزیکی و نمی تونی تو رابطه فیزیکی خوب ارضا بشی

یکی دیگه اینکه این فیلم ها هم برای زن و هم برای مرد اغراق آمیزه و در حالت طبیعی این بدن ها این کارها و .. امکان پذیر نیست و آدم رو پرتوقع می کنه

یکی دیگه اینکه فشاری که روی ذهن میاره موقع ارضا شدن باعث میشه سلول های خاکستری مغز بمیره

حین عمل خود... هورمون های شادی و رضایت تو بدن ترشح میشه که خودت سببش بودی و پارتنرت و این باعث میشه تو مدام سراغ اینکار بری برای اون حال خوب و یه جور حالت روانی و وسواس به جود میاره

چرا! ؟بچه ها تو حافظه تاثیر داره؟ مثلا ختگ تر میشم!؟ 

ربطی به حافظه نداره بعدا که بخوای رابطه ی واقعی با کسی داشته باشی سختت میشه ممکنه به ارگاسم نرسی چون بدنت به اون حالت خود ار..ایی عادت کرده

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از روان شناس ها تعریف می کرد که یه مراجعه کننده داشته که دو تا زن داشته و فیلم پ هم زیاد میدیده

مشکلش این بوده که کیفیت ارضا شدنش پایین بوده می گفته برای اینکه ارضا بشم وقتی با این زنم هستم باید به اون یکی فکر کنم و وقتی با اون زنم هستم به این یکی فکر کنم

روانشناسه می گفت یکی از بزرگ ترین مشکلات دیدن این فیلم ها همینه

اصصصصصصلاااا نگا نکن تاکید میکنم اصصصصصلاااا

چ متاهل باشی چ مجرد نگاه نکن

من مذهبی نیستم ولی یچیزایی میدونم ک دارم میگم ب هیچ وجه نگا نکن

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
پس اکیه چون رفع نیاز لازمه در شرایطی که امکان ازدواج نداری سرکوبش بیشتر مشکل ایجاد میکنه

دقیقا مشکلم همینه😐🖤کسیو ندارم بخدا کاری باهاش انجام بدم🥺🤣