2777
2789

میدونی چقد از این نا مادری ها زیادن. یکی بود ایقد دخترا میزد تا باباشون به جون دخترا مینداخت.  جرعت نداشتن برن خونه دوستشون خانم مثل ملکه تو خونه همش کار از دخترا میکشید فکر کن  تو روستا قدیما نه لوله کشی اب نه نون وایی  تازه دنبال گوسفند باید میرفت از چشمه ظرف میبرد چشمه لباس چشمه. تازه باید میرفت هیزون از کوه جمع میکرد دنبال گوسفند میرفت

الان دختره بزرگ بچه داره ولی ایقد شکسته پیر شده

اون نامادریه هنوز همون جور جوون. 

آوا کیه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حس میکنم عمدا این خبر بولد شده

چون طلاق خیلی زیاد شده میخوان احساس مادرارو جریحه دار کنن تا بمونن وبسوزن به خاطره بچه اشون

وگرنه هزار تا از این نامادری ها وجود داشت تاالان صداش در نیومده بود 

تازه یکی دیگه بود نامادری دوتا پسر حالا این زدن نمیزد

ولی تو. فکر غذا درست کردن برای بچها نبود

طفلک ها میرفتن زمین کشاورزی کار میکردن شبا میومدن نوبتی فکرش کن پسر کلاس پنجمی ظرف بشوره شام درست کنه. یه روز خانومه خونه نبوده اصلا غذا درست نکرده بود میره گردش  بچها از سرکار میان گشنه میرن مرغ در میارن سُرخ میکنن موقعه خوردن زنع میرسه. دعوا میکنه چرا  مرغ سرخ کردین همه گوشت ها از جلو بچها بر میداره خودش میخوره. بچها دل گشنه دوباره میرن سرکار

بابای بی مسئولیت و احمقشو چی ؟!!!

یک بچه چهارسال میتونه همه چیز رو به اط افیانش بگه 

یعنی اونها میتونستن بپرسن 

مگه میشه پدرش خبر نداشت بچه رو کتک میزدن

مادر متارکه کرد بود و به بچه ها  دسترسی نداشت 

پدر چی 

پدر خوب میدونست همه میدونستن ولی مهم نبود براشون 

من حس میکنم عمدا این خبر بولد شده چون طلاق خیلی زیاد شده میخوان احساس مادرارو جریحه دار کنن تا بمون ...

چ ربطی داشت بچه هه مرده...بقیه بچه هایی ک میگی حداقل زنده ان.معلومه ک باید بولد شه😐

با افتخار *معلم*

همیشه ترسم از اینه تبدیل به آدمی بشم که ازش بیزارم .اینکه بگیم فلانی بد هست راحته ولی خودمون تو روزم ...

چقدر قشنگ گفتین🥲❤️اره واقعا هممون اعتقاد داریم خیلی خوبیم

همه چی خوبه

تروخدا یکی جریانو بگه تو سریاله؟یا نه تو اینس.تا اینا دیدین

یه نامادری بچه ۴/۵ساله رو از ایون پرت کیکنه تو حیاط بچه ضربه مغزی میشه پدرش بچه تو خونه دوربین مخفی گذاشته بود الان فیلمش هست تو اینستا بزنی آوا میاد همش بچه رو میزد خدالعنتش کنه

🌱
بابای مسئولیت و احمقشو چی ؟!!! یک بچه چهارسال میتونه همه چیز رو به اط افیانش بگه  یعنی اونها ...

اون باباهه ک معلوم بود شوت و بی زبون بود.یه زن سلطه م گرفته.بیچاره بچه ش

الانم میره سومی رو میگیره خاک برسر

با افتخار *معلم*

2790
2778
2791
2779
2792