2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 57 پست
نخیر . در حد صحبت اولیه تو نامزدی وقتی صیغه محرمیت میخوندن. در ضمن از رو ظاهر هم تا حدودی آدم های گر ...

اصلا مگه شما بودی توی دوران عقد و نامزدی من که فکر کردی با خودت من بچه سن بودم و متوجه شدم یا نه 

هیچ دختری هم اونقدر بی حیا نیست که در حد صحبت های اولیه از طرف مقابل بپرسه خواهان چند روز در هفته ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا اینقد تلخی😐

😂 چی بگم خب ! 

میگه راضیم فقط گرم مزاج نیست میگم اگ به زنش حس کافی تا الان نداره درست بشو نیست . مگر ببره دکتر . راهی نیس واقعا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نخیر . در حد صحبت اولیه تو نامزدی وقتی صیغه محرمیت میخوندن. در ضمن از رو ظاهر هم تا حدودی آدم های گر ...

در کشور ما سردی گرمی رو اصن قبل ازدواج نمیشه تشخیص داد 

الان تمام دختر پسرا مجرد نظزشون اینه که گرمن ولی در واقع حریصن چون بلاخره محرم شدن از یه چیزی 

بعد ازدواج طرف خودشم تعجب میکنه و نتیجه اشم اینکه میگه مثلا یک سال بعد ازدواج سرد شد یا بعد بچه سرد شدم و....

این حرفا برا فرهنگ ما نیست ....

خب ب نظرت چطوریه زندگیت؟؟ منم سردم هنوز ازدواج نکردم میترسم ب مشکل بخورم بعد ازدواج🙁

سعی کن خودتو درمان کنی 

یا قبلش به طرفت بفهمونی 

چون اون موقع من فقققققققط خدا خدا میکنم تموم بشه 

به غیر دردی که دارم 

آدم از داخل احساس خرد شدن میکنه 

و باید حواسم باشه همسرم از سرد بودنم خبر نداشته باشه که اذیت بشه 

در کل یه شکنجه جسمی و روحی 

و برام سواله چطوری بعضی از خانوما عاشق رابطن

اصلا مگه شما بودی توی دوران عقد و نامزدی من که فکر کردی با خودت من بچه سن بودم و متوجه شدم یا نه&nbs ...

باشه. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

همسرم ۳۳ کنترل نگاه منظورتون چیه عزیزم؟

یعنی اینکه تو بیرون به دخترا نگاه میکنه ؟

یا تو اینستا و اینا؟

چون وقتی یه آقا کنترل نگاه نداشته باشه نسبت به همسرش سرد میشه چون مقایسه بوجود میاد 

.
ظاهر مثلاً چی؟

تحقیق کنید اینجا نمیشه گفت واقعا . 

اینجور تاپیکا همینجوریش ممنوعه هستن . 

اگ نینییار شب بود تعطیل میکرد این تاپیک رو . 

من خودم ی دارویی دارم مصرف میکنم مخصوص خانوماس 

برای اقایون هم دارن 

روش که نوشته روزی سه تا هم مجازه 

من دکترم گفته روزی یه دونه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413