2777
2789
عنوان

کیا فنه بی تی اسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 135 پست
خواهرت حق داره من ۲ ساله ارمیم  دلم تنگ شدههههههه کی میگذره ۱۸ ماه 🥲🥲

من اینقد دوسشون دارم رفتم قاب گوشی با طرح تهیونگ گرفتم 🥲😍

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا پسرا دوسشون ندارن فک کنم

چرا خیلی پسر هم دیدم که دوستشون دارن اما خب تعدادشون کمه معمولاً خیلی پسرا دوستشون ندارن البته فقط ایران اینجوریه 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
من اینقد دوسشون دارم رفتم قاب گوشی با طرح تهیونگ گرفتم 🥲😍

زندگی منن🥲

استرس میگیرم فقط ی لایو جمن دان میکنم ب صدا حرف زدنش گوش میدم حالم خوب میشه

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ای خداااا😂😂😂

مثلن دارم درس میخونم

یهو میرم گوشی چک کنم ببینم خبر هست

یادم میوفته سربازین بغض سگیییی🥲🤣😭 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
خدا که خواهر من عاقل بشه

از بی تی اس اتفاقا خیلی چیزا رو یاد میگیره 

اگ عاقل نبود میرفت طرفدار تتلو میشد ک فقط فش میدع ن بی تی اس ک امید ب زندگی میدع 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

از بی تی اس اتفاقا خیلی چیزا رو یاد میگیره  اگ عاقل نبود میرفت طرفدار تتلو میشد ک فقط فش میدع ...

بابا بنظرمن اینا بایدم اینجوری باشن که فناشون بیشتربشه اینامیدونن باید چیکارکنن

نخیر اصلا  یکم دقت کنی میفهمی خیلی هم پسرونه هستن  از خیلی از مردای ایرانی هم با غیرت تر ...

چپتر ۲ بنگتن داره آتیشم میزنهههههه😭😭😭🤣

من آرمی نیستم ولی میدونم فنای بی تی اس همه ی رنج سنی هارو شامل میشه حتی پیرزن یا افراد میان سالو دیدم که فن دو آتیشه اشون بودن 

درکل باتوجه به استعداد و سختکوشی که از این هفت تا پسر دیدم باید بگم واقعا لیاقت داشتن این حجم از طرفدار که خالصانه عاشقشون باشنو دارن یکی از رفیقام آرمیه و زیاد برام ازشون ویدیو میفرستاد منم ازشون خوشم اومد آهنگاشونم با ترجمه دیدمو خیلی قشنگ بودن اما فنشون نیستم که همه کاراشونو دنبال کنم یا پیگیرشون باشم