2777
2789

الان یه سری کاربر میان میگن ما هفت تا داریم

جاریم پنج تا داره

فلانی ده تا داره هممونم خیلی خیلی راضی هستیم داریم عشق میکنیم اصلا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر پول میگیرین این تاپیک هارو بزنین؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی؟؟؟ سه تا؟؟؟

یا آدم بی خیالی هستید و اعصاب فولادین دارید و از لحاظ اقتصادی همه جوره اوکی هستید یا…..

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه نهایت یدونه اونم درصورتی ک بتونی رفاه کاملشو فراهم کنی 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
بچه نهایت یدونه اونم درصورتی ک بتونی رفاه کاملشو فراهم کنی 

یه دونه اصلا خوب نیست .دوتا کافیه.

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
الان یه سری کاربر میان میگن ما هفت تا داریم جاریم پنج تا داره فلانی ده تا داره هممونم خیلی خیلی را ...

🤣🤣🤣🤣🤣انقد ازبچه مچه میترسم خاستم نیام کلا تو اینجا ولی من۲تادارم دومی صدرصد ناخاستته خدامنوبکشه چراسفتوسخت جلوگیری نکردم 😂😂😂الان دستگاه گذاشتم قرصم میخوردم ک.اندومم استفاده میکنه همسره بیشعوره بنده طبیعیم جلوگیری میکنم همزمان اسمه بچه میاد ۴ستونم میلرزه تواین بیپولی بدبختی مستاجری شوهرزبان نفهم افسردگی هووووف نگما اه توف کنم تو این زندگی

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
یه دونه اصلا خوب نیست .دوتا کافیه.

اگه از لحاظ اقتصادی و روانی و... هیچ مشکلی نبود بله دوتا با فاصله ی سنی کم خوبه

متاسفانه الان خودمونم اضافه ایم چه برسه به چندتا بچه 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
🤣🤣🤣🤣🤣انقد ازبچه مچه میترسم خاستم نیام کلا تو اینجا ولی من۲تادارم دومی صدرصد ناخاستته خدامنوبکشه ...

😄چقدر دلت پره خواهر

خدا برات حفظشون کنه

به همین روش ادامه بده چون واقعا با این شرایط بچه سوم فاجعست

🤣🤣🤣🤣🤣انقد ازبچه مچه میترسم خاستم نیام کلا تو اینجا ولی من۲تادارم دومی صدرصد ناخاستته خدامنوبکشه ...

عزیزممم خیلی بامزه تعریف کردی🤣🤣🤣🤭🤭🤭

خداحفظشون کنه🤭❤️

😄چقدر دلت پره خواهر خدا برات حفظشون کنه به همین روش ادامه بده چون واقعا با این شرایط بچه سوم فاجع ...

اره بخدا شوهرم تامیخاد بترسونتم میگه بواسومیو نندازم تودامنت🤣🤣🤣

شغله رحمه اجاره ای داشتم الان میلیاردر بودم🥲

اونوقت جاره طفلکم یدونشم نمیشه باوضعه خوب گفتم بیامنیکیشو میدم ببر نمیخام 😂😂😂😂😂خدایی خیلی شکنجه کشیدم کلافم دیگه نمیخام

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
اره بخدا شوهرم تامیخاد بترسونتم میگه بواسومیو نندازم تودامنت🤣🤣🤣 شغله رحمه اجاره ای داشتم الان می ...

😄😂😂😂😂داستان داری توام

امیدوارم همیشه براتون خوب پیش بیاد😍اتفاق های خوب و عالی

و چهارتایی کنار هم عشق کنین🥰

😄😂😂😂😂داستان داری توام امیدوارم همیشه براتون خوب پیش بیاد😍اتفاق های خوب و عالی و چهارتایی کنا ...

🥰🥰😍🤩🤩🤩😘😘😘قربونت گلم برای شماهم اتفاقای قشنگی بی افته

خداازدهنت بشنوه بخدا این۲هفته انفلازای شدید دامنموگرفت با این اوضاع بچه هامریض دست تنها کارای مونده شوهره بی عارو بیدرد نصفه شبا ازتبو لرز صدای گریمو میشنید نمیگفت زنیکه مرده برم حداقل خاکش کنم😑😑😑

🥰🥰😍🤩🤩🤩😘😘😘قربونت گلم برای شماهم اتفاقای قشنگی بی افته خداازدهنت بشنوه بخدا این۲هفته انفلازا ...

الهی عزیزم😢این مریضی خیلی بده لامصب خیلی هم ادامه داره

باهاش حرف بزن دیگه....یعنی چی

دونا بچه واقعا سخته و انرژی میگیره 

مخصوصا اینکه مریض هم هستین واقعا آدم کم میاره

الهی عزیزم😢این مریضی خیلی بده لامصب خیلی هم ادامه داره باهاش حرف بزن دیگه....یعنی چی دونا بچه واق ...

عزیزم خداشوهره زبان تفهم رو گیره کافرم نصیب نکنه 😑😑😑😑