من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میگن ازدواج تو سن کم مث ی مهمونیه ک تو ۸ شب ترکش میکنی مهمونای اصلای ده به بعد میان ولی بد ۲۶ ام یه ...
اره میدونی من هنوز تازه دارم از زندگیم لذت میبرم با دوستام میرم بیرون و اینا و دوست ندارم سبک زندگیم عوض شه و میگم هر وقت که واقعا از سبک زندگی مجردی خسته شدم اونموقع ازدواج کنم بهتر نیست؟
اگه در کل مورد خوبی باشه بنظرم بخاطر سن ردش نکن شاید بعدا دیگه پیش نیاد شاید هم بهترش بیاد تو زندگیت ...
به من گفت وضع مالیمخوبه ولی الان تو فشارم و قرض و وام زیاد دارم ممکن شما یچیزی بخای من نتونم بخرم برات و ادیت بشی مثلا سفر خارج و اینا نمیتونم فعلا من تا الان تو رفاه بودم هرچی میخواستم دیر یا زود میخریدن برام حالا چطور باید بفهمم که منظورشون از فشار مالی چیه