2777
2789
من حس میکنم زوده ازدواج کنم و فکر میکنم ازدواج محدودت میکنه و وقتی میدونم چند ساله دیگم خواستگار با ...

میگن ازدواج تو سن کم مث ی مهمونیه ک تو ۸ شب ترکش میکنی مهمونای اصلای ده به بعد میان ولی بد ۲۶ ام یه دردسر دیگس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضع مالیش خوبه ولی نه اونقدر خوب پراید داره و تراشکار قطعات ماشینه

بنظر من ازدواج نکن با این ادم 

با یه ادم تحصیلکرده و.. ازدواج کن 

در کل سنت هم کمه 

اول درستو تموم کن و برو طرح 

حدودا ۲۴ اینا ازدواج کن

اگه در کل مورد خوبی باشه بنظرم بخاطر سن ردش نکن شاید بعدا دیگه پیش نیاد شاید هم بهترش بیاد تو زندگیت اما اگه بخوای اینطوری فکر کنی که یکی بهتر از این میاد بهت بگم هیچوقت نمیتونی ازدواج کنی کمال گرایی مخربه سعی کن به انتخاب درست خودت قانع باشی

اگر امادگی ازدواج رو داری و از طرف حس خوبی گرفتی چند مدتی دوست باشید و اشنا بشید  اگر اوکی بود ...

اره حس خوب گرفتم ازش خوشم اومده ولی فکر میکنم خیلی زوده برام نمیخوام اینقدر زود محدود بشم

وضع مالیش خوبه ولی نه اونقدر خوب پراید داره و تراشکار قطعات ماشینه

لطفا یک سال حداقل نامزد بمون اگر خواستی ازدواج کنی

نذار کاری کنه باهات از نظر جنسی و ببین اخلاقش در برابر دانشگاه و شغلت چیه

نباشه خانوادت این همه زحمت کشیدن ی پسر یلاقبا نگه نری سرکار و درس نخونی و....

به اخلاق خانوادشم بی نهایت دقت کن مخصوصا مادرش که گولت نزنه بشناسش چطور آدمیه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
اره حس خوب گرفتم ازش خوشم اومده ولی فکر میکنم خیلی زوده برام نمیخوام اینقدر زود محدود بشم

خودت ماشاا..عاقلی و از دخترای شوهری نیستی مشخصه،پس فعلا رو درس و کارت تمرکز کن ،قطعا باز خاستگار داری و ملاکات پخته تره

خوشم اومد ک شغل و یا شاید تحصیلات خاستگارت برات الویت نیس مث عوام مردم 

به دلم نشست ولی زود نیست برام؟

ادما باهم فرق میکنن 

از نظر من زود نیست 😅

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
من حس میکنم زوده ازدواج کنم و فکر میکنم ازدواج محدودت میکنه و وقتی میدونم چند ساله دیگم خواستگار با ...

ن حق باتوعه 

یه نکته مهم حواست باشه ماملنی نباشه ک بعدا همش ببینه ماملنش چی میخواد تو زندگیتون اجراکنه 

ولی اینم خیلی مهمه به مامان و خواهرش احترام بزاره کسی ک رو مادرش دس بلند کنه یا بی احترامی کنه زنش ک دیگه هیچی

یا اگه همه چیش خوبه باهاش کنار بیا نامزد بمونید تا چند سال دیگه یا کلن بگو بره شاید بهترشم اومد شاید ...

خودمم همین نظرو دارم که عجله نکنم

من کلا راضی نبودم که بیان چون نمیخواستم ازدواج کنم به اجبار خانواده آمدن و من یکساعت قبل اینکه میخواستن بیان فهمیدم و گریه کردن و بعد مثل اینکه فهمیدن پسره تو اتاق گفت درکت میکنم و اینا اگه بگی نه دوسال دیگه شاید بیایم دوباره