2777
2789
عنوان

چکار کنم دخترم مث خودم نشه؟

237 بازدید | 16 پست

سلام. بچه ها من از بچگی یه آدم ترسو و پر از استرس و اضطراب بودم. بعد از ازدواج به دلیل مشکلاتی که داشتم اضطرابم بیشتر شده به حدی که وقتی مهمونی میرم یا جایی میرم استرس دارم که سریع بر می گردم و ...

الان هم که دخترم کلاس چهارمه این استرس رو درسهاش دارم به حدی که تمام درسها و مشقاش چک می کنم وقتی امتحان داره من بیشتر از اون اضطراب دارم 

دوست ندارم دخترم هم مث خودم استرسی بشه گرچه تا حدودی مث من شده و مرتب پوست ناخن هاش می کنه

هر چی هم میخوام بذارم به حال خودش باشه باز طاقت نمیارم و هی برا درسهاش تذکر میدم. مشاوره که بردمش گفت باید خودم اصلاح کنم و بچه مشکلی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن همچنان بشین تا بچت دیوونه بشه😑😑😑 وقتی ناخون میجوعه ینی بیچارش کردی زودتر خودتو درمان کن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

متاسفانه تا خودتون درمان نشید اون درست نمیشه

هر چی هم دخترتون بزرگتر بشه و تو سن بلوغ بیفته بدتره

یکی از دوستان دیروز کتاب ایین زندگی رو برای مبارزه با اضطراب معرفی کرد.نویسنده ش خارجی بود

اگه دوتایی ..یا فقط دخترت ورزش رزمی برید روحیه تون بهتر میشه...توانایی حل مسئله و مشکل براتون راحتره میشه ....اعتماد به نفس دخترت بیشتر میشه .....همیشه دخترت رو تشویق کن حتی شده یک کار کوچک رو درست انجام داده باشه ...خیلی بغلش کن ..حس مفید بودن و توانمند بودن رو بهش القا کن 

خودم میدونم که مشکل دارم ولی همیشه درمان نیمه کاره رها می کنم الان میخوام بدونم آیا دارو بخورم بهتر می شم؟ داروها وابستگی نمیاره؟ یا خواب آلودگی یا برعکسش بی خوابی یا چاقی و عوارض دیگه

پیش روانشناس برید اگر لازم باشه میفرسته پیش روانپزشک

ولی راهکاری ک به ذهنم میرسه اینه ک هر روز از صبح تا شب هر چیزی ک باعث اضطراب و استرست میشه رو توی یک برگه بنویس میتونی یک جعبه درست کنی مثل صندق رای توی اون بندازی اخر هفته بشین دونه دونه بخون ذهنت یاد میگیره ک سر چیزای بی اهمیت داره نیرو صرف میکنه ورزشم باعث میشه ذهن اروم بشه 

گلم درپی تغییر خودت باش و جدی بگیر

حالتو عوض کن دخترت با دیدن حال خوبت استرسش ازبین میره

مادر اگر خودش رو دوست داشته باشه و احساس ارزشمندی بکنه میتونه این حس رو به اطرافیانش هم منتقل کنه

تا زمانی که براخودت وقت نمیزاری دغدغه هات هر روز بیشتر میشن

الان که ده سالشه هنوز برا کنکورش تو خودت رو نابود میکنی

صبح ها زود بلند شو به خودت برس کلاس یا باشگاه برو

برا وقتت ارزش قائل شو برا خودت و علاقه مندیهات وقت بزار

درکل خودت رو عاشقانه دوست داشته باش 

همه این اضطرابات از بین میره

خودم میدونم که مشکل دارم ولی همیشه درمان نیمه کاره رها می کنم الان میخوام بدونم آیا دارو بخورم بهتر ...

عزیزم تایپیک های مامانل رو سرچ کن توی نی نی سایت ،درمان افسردگی استرس و اضطراب

تجربه خود کاربر هست استفاده کن 

ان شاءالله که حال دلت بهتر میشه