2777
2789
عنوان

دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 63 پست

خودشم تو مهمونی بوده قطعا

بعد هم خود این اقا چه کار کرده که شوهرت از رابطش گفته، یعنی اینم از رتبطه گفته اونم همراهی کرده

نیت خوبی نداره

فقط بگو ممنون اطلاع دادی 

و بلاکش کن

چون شوهرت خیانت میکته دلیل نمیشه تو هم خودتو بی ابرو کنی

ولی این مردک داره کم کم خوذشو بهت نزدیک میکنه

چن وقت که بگذره میگه بیا باهام دوست شو تا از شوهرت انتقام بگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم باید چیکار کنم

فیلمو به شوهرت نشون بده بگو یه ناشناس اینو برام فرستاده...فیلمو سیو کن بعد از تو گالریت بهش نشون بده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

محلش نده و بلاک کن از همه جا و قطع ارتباط هیچ بعید نیست بخواد اموال شوهرت رو بالا بکشه داره از این طریق وارد میشه که اول ارتباط شما رو ریشه ای خراب کنه،

همسرت رو هم نامحسوس زیر نظر بگیر مدتی اگه میتونی موبایل ش چک کن

هر چند من فکر می کنم داری دروغ میگی 

فیلمو به شوهرت نشون بده بگو یه ناشناس اینو برام فرستاده...فیلمو سیو کن بعد از تو گالریت بهش نشون بده

دیشب خیلی اصرار کردم بهش رمز قفل گوشیت بده اولش نداد بعد با اعصبانیت رمز داد رفت خوابید منم تا صبح گوشیش زیر رو کردم  یک مورد مسکوک ندیدم

نمیدونم باید چیکار کنم

تابلو داره ذهنت رو نسبت به شوهرت خراب میکنه تا تورو به دست بیاره.

اگه اون مهمونی برا مجردی شوهرت بوده نباید برات مهم باشه

حتی اگه برا متاهلی هم باشه بازم نباید به اون دوستش بها بدی

این یه سناریوی تکراریه برای از راه به در کردن آدمای ساده ای مثل شما

اون مرد هرزه میخواد با خراب کردن همسرتون و منحرف کردن ذهن شما لقمه چربشو بدست بیاره و تا میتونه سوءاستفاده کنه

حتما بعد از اینکه به مقصودش رسید همین کارو هم با شما میکنه

برای اثبات و یا رد بی گناهی همسرت هم فیلم و عکسارو به خودش نشون بده نگو کی برات فرستاده ببین چی میگه

ولی به هر حال تو دام این به ظاهر دوست شوهرت نیفت که تهش مشخصه چیه

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

من اقا هستم

از دید مردها میگم

اگه اون مرد بود به همون شراکت با دوستش قانع بود و در صدد زنش بر نمیاومد

حتی اگه کس دیگه ای هم قصد زن شریکش رو میکرد در خفا پدرش رو در میاورد

خیلی موجود کثیفیه که چشم به بقیه داشته های شریکش داره

شما در درجه اول طرز حرف زدن و ارایش و لباس پوشیدنتو تغییر بده

به هیچ کس چیزی نگو

همه چیز رو فراموش کن و با شوهرت مثل قبل باش

نگذار روحتو خراب کنه

نفوذ از همینجا شروع میشه

اصلا شماره و اس ام اس هاشو جواب نده

کلا بی خیال شو

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر