2821
2789
عنوان

دوست همسرم

2022 بازدید | 63 پست

سلام، اونای که تاپیک  دیروز منو  همراهی کردن ، و گفتن  به دوست شوهرت بگو دیگه پیام نده و بلاکش کن ، منم همین کارو انجام دادم خیلی محترمانه بهش پیام دادم وگفتم  دیگه بهم پیام نده بعدش  بلاکش کردم ،شروع کرد رو خطم sms دادن خیلی هم محترمانه پیام میداد اول گفت  که تو مثل خواهر منی  انتظار نداشتم اینجوری قضاوتم کنی و.... با این نوع حرف زدنش دلم یکم آروم شد ،  بحث به شوهرم کشید  و گفت تو فکر میکنی  اون بهت  وفا داره و من گفتم  اره ، بمن گفت تو واتس از بلاک در بیار تا چند تا فیلم عکس برات بفرستم ، اول خیلی قسمم داد که ب شوهرم نگم. بعد چندتا عکس فیلم داد که شوهرم تو یه خونه مجردی تو یه مهمانی مختلط که پر. دختر بود  شرکت داشت  و مشروب میخورد، و چندتا  شات از چت خودش و شوهرم فرستاد ،که مضمون پیام این بود که  همسرم  با  زنی رابطه جنسی. داشته  ،

از  دیروز خیلی حالم خراب نمیدونم باید چیکار کنم  کاش اصلا ب این یارو پیام  نمی‌داد که این عکسها برام  بفرسته 

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم 

نیتش معلومه دیگه

خیلیم احساس زرنگی میکنه

اونام مال مجردی های شوهرته

به شوهرت نشون بده تا هر چه زودتر این دوستی و رابطه تموم بشه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه شراکت دارن اگه بیخیال شراکت  بسه ضرر میلیاردی میکنه

دقیقن میدونستم الان یه بهونه میاری

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران