2777
2789

من خودم به شخصه ژله و کارامل را برای دسر سر سفره بیشتر میپسندم چون ترامیسو و چیز کیک و ... یه حالت کیکی داره و جلوی اشتها را میبنده برای وقتی که کلی غذا تهیه دیدی

من کیک یخچالی و ترامیسو و..... اینا را برای مهمونی عصرونه یا شب نشینی درست میکنم

من اون اوایل زندگی مشترک چند نفر رو پاگشا کردم اون موقع عشق آشپزی و دسر بودم یادمه کرم باواریا درست ...

درسته خودمم دوست دارم غذای های فینگر فودی نسبت به بقیه غذاها کمتر جلو دست میگیره اما متاسفانه خانواده ها اهلش نیستن تو تولدم الویه دادم همه قاتلمون شدی و نمیدونم کالباس از چه و چه درست میشه برای همین گفتیم غذاهای سنتی درست کنیم اگه دستور کرم باواریا داری میشه بدی و به نظرت یک روز تو یخچال باشه بد نمیشه مثل ژله ؟نمیتونم زیاد ریسک کنم برای همین دستور مطمئن میخوام

زمان ثابت کرده همتونو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم به شخصه ژله و کارامل را برای دسر سر سفره بیشتر میپسندم چون ترامیسو و چیز کیک و ... یه حالت ک ...

همچین حسی رو خودم دارم خواهرم میگه هیچکدوم درست نکن شیک وانیلی بزن موندم واقعا

زمان ثابت کرده همتونو...
اها اوکی  خودمم سراشپز پاپیون دارم اما دستوراتش 90درصد درست نیست برای همین گفتم بدی ممنون بابت ...

عهههه ولی من همیشه کیک و.. از دستورای اون درست می کنم عالیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عهههه ولی من همیشه کیک و.. از دستورای اون درست می کنم عالیه

اره...من نه دیروز اومدم شیرینی کشمشی درست کنم زده بود بکینگ پودر تو موادش رفتم برای پخت نبود سری پیشم نگفته بود با دست هم بزنید یا با همزن برقی اینا نکته مهمی هستن تو قنادی 

زمان ثابت کرده همتونو...