2821
2789
عنوان

چیکاررکنم

67 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستان خیلی نارحتم دخترم خیلی اذیتم میکنه همش در حال خرابکاری و ضرر زدنه امروز هیچ انرژی واسم نزاشته 

۴سالشه ولی خیلی اعصابم خرده همش باید داد بزنم نکن نکن ب ی چیزی گیر میده اگه نخریم یا مخالفت کنیم انقد گریه و داد و بیدار میکنه ک گلوش پاره میشه 

فحش میده تف میکنه هرکی ببینه فک میکنه من یادش دادم نمیدونم چیکار کنم موندم ی جا بند نمیشه میترسم کلاس بنویسم ی موقع بچه هارو بزنه یا کاری کنه بگن بیا ببرش 

ببرش کلاس ژیمناستیک تا انرژیش تخلیه بشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه میترسم بدتر همرو بزنه

نه بابا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

قطعا ك خب تربيتش اندكي درست نبوده  در واقع شيوع مواجهه با رفتارش  ر بلذ نبودين..اگر  ...

مثلا چیکار نکردم ک باید میکردم بعضی بچه ها ادمو ب غلط کردن میندازن اگه بتونه مینویسمش

مثلا چیکار نکردم ک باید میکردم بعضی بچه ها ادمو ب غلط کردن میندازن اگه بتونه مینویسمش

من ك توي خونه شما نيستم.خيلي كارا بوده ك قطعا يا نكردين

يا كردين.بلاخره هرچي بچه خست نتيحه شرطي شدن در محيطه.

اينو حرف بدي ندونيد فقط پذيرش ذاشته ياشيد ك بلد نيستين و بايد از مشاور كودك كمك بگيريد

و عمزمان بره مهد

💕

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز