2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم....👊

173 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

خیلی ناراحتم نتونستم بخوابم اومدم اینجا درد و دل

میگن به شوهراتون احترام بزارید جذبتون میشن و فلان من از بچگی جوری تربیت شدم که احترام میزارم به همه اما این رو شوهرم جواب نمیده، وقتی بهش احترام میزارم باهام سرد برخورد میکنه و حس میکنه پادشاهه و من کنیز...

امشب مهمونی بودیم خونمون مجتمع آپارتمانیه موقع ورود با صدای معمولی گفتم ماشین رو قفل کردی؟(چون همیشه یادش میره یادآوری میکنم)یهو با عصبانیت گفت هییییییس(یعنی همسایه خوابه) درصورتیکه اولا صدام آهسته بود دوما چراغ همسایه روشن بود و صداشون میومد، اومدیم داخل خونه داشتم لباسامو تا میزدم بزارم تو کمد یهو لحاف تخت رو بلند کرد که بخوابه و تمام چیزایی که تا زده بودم پرت شدن... گفتم چرا اینجوری میکنی داد زد سرم گفت چرا تو مهمونی خوب بودی اومدیم خونه سگ شدی باز اومدیم خونه سگگگگ شدیییییی

من هیچوقت بداخلاق نیستم همیشه مهربون و محترم رفتار میکنم🫠

هیچ تمایلی هم به رابطه جن.سی نداره 

شاید بگید دوسم نداره اما خب اینم نیست چون دوسم داره خودش اومده خاستگاریم سنتی بوده ازدواجمون.

حالم خوب نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه تختشون کمه مردا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یعنی چی ؟ چه نشونه بدی؟

اخه معمولا مردا بدون رابطه جنسی نمیتونن

میترسم یا خیانت باشه یا اینکه دوستت نداره سرد شده 

کاش دلیلش  ازش بپرسی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
گردن نمیگیره میگه چرا تمایل ندارم پس کی بود هفته پیش داشت انجام میداد؟

خب شاید تو اینجوری حس میکنی شوهرت رفتارش بد بوده جوگیر شده😒 ولی در رابطه با تمایل نداشتن به رابطه جن.سی فکر کنم تو اینطوری حس میکنی 🙃🙃

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤